امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیم نگاهی به سری بازی هایSplinterCell/یک مخفی کاری واقعی
خب، راستشو بخوای من در مقابل نقد نویس های کاربلد فروم چیزی نیستم و در حدی نیستم که بخوام نظری بدم، ولی خب توی نقدهایی که نوشتم و انتقادهایی که بهم شده لازم دونستم مشکلات نقدت رو بیان کنم
اولین چیز فونت بزرگ هست، معلومه که کلمات زیادی رو نمیتونستی بیاری و فونت رو بزرگ کردی تا بیشتر به نظر بیان. مشکل بعدی تیتر هست، اولا عنوان Splinter Cell نیستن که، شما باید به جوای عنوان از کلماتی مثل "سری" یا "فرانچایز" و .... استفاده میکردی. بعد این نوشته رسما یک نقد نبود، یه نیم نگاه و حتی نقد کوتاهی هم نبود!! فقط گفتید که این بازی در سال X برای پلتفرم های XXX منتشر شده و منتقدین و چند مورد از ویژگی ها تمام!!! نقد یعنی بررسی تک تک ویژیگی ها و خو یا بد نشون دادنشون با دلیل کاملا منطقی..
در کل میتونیم منتظر نقد یا نیم نگاه یا پیش نمایش بعدیت باشیم، اگه این نکات رو رعایت کنیم، به یه پست خیلی عالی طرف هستیم. در ضمن این رو هم بگم که معلومه با علاقه این پست رو نوشتی و گذاشتی، چون خود من به شخصه حال ندارم کل یه سری از بازی رو تک تک بگم و چی و کیه!!!
...CRYSiS
[تصویر:  crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نقد و بررسی کامل عنوان SplinterCell/یک مخفی کاری واقعی - توسط AMIR_PC - 09-02-2015, 07:22 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,062 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,501 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,507 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,318 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان