امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث هفته | تحلیل یک بازی از دیدگاه شما در این هفته
به شخصه معتقدم این که یوبیسافت اصلا به این فرانچیز استراحت نمیده یه اشتباه تمام عیاره، انصافا یونیتی خیلی ضعیف بود این بار میگم متاش بین 75 تا 80 می شه.
داستان بازی کمی جالبه که توی محوریت دو شخصیت می چرخه. همین که داستان اینبار از یه اثری الهام گرفته شده بازی جذاب می کنه اما مشکل این سری توی نسخه ی یونیتی دقیقا اینجا بود: اتمسفر و طریقه ی روایت داستان اصلا با خود داستان هم خونی نداشتند و جذابیت خاصی نداشتند و گیمر کلا همینجوری بازیو میرفت.
امیدوارم اینبار این اشتباهو نکنن و حداقل توی دوران ویکتوریا توی لندن خراب نکنن.
گرافیک با توجه به هیولاهایی که دارن ساخته میشن Eee خیلی عالی نیست و یه چیزی بین عالی و خیلی خوبه(خیلی خیلی خوب) انصافا شهر لندن جالبه اما دیگه اتمسفر این بازیو باید تاریک درست کنن همش یه اتمسفرو به کار میبرن با یکم تغییر، مبارزات یکم خشک و بی روح شدن ولی اگه توسعش بدن می تونه یه نوآوری باشه.
من خودم همونطور که اول گفتم متاش احتمالا بین 75 تا 80 خواهد بود نه کمتر به خاطر اینکه حداقل بابت گرافیک خوبش یه نمرات خوبی میدن. بالا تر هم نمیره به دو دلیل: باگ هایی که مطمئنا وجود خواهند داشت، استراحت نداشتن فرانچیز و نقص هایی که مطمئنا وجود خواهند داشت.
[تصویر:  1984478.jpg]
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10

GameFa Execlusive
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بحث هفته | تحلیل یک بازی از دیدگاه شما در این هفته - توسط ml10 - 09-05-2015, 02:58 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین بازی‌هایی که در عمرتان بازی کردید؟ (تا سال 2016) peyman_eun 31 11,121 11-16-2016, 12:02 PM
آخرین ارسال: who i am
  دیالوگ های ماندگار از دیدگاه شما parda$ 2 1,859 08-16-2015, 06:58 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان