09-07-2015, 12:22 AM
(09-07-2015, 12:03 AM)sasan2shiraz نوشته است: سلام جناب نصر اون مشکلی که من داشتم واسه مینیمایز شدن بازی و گفتید که تنظیمات و برگردونم حالت اول و دی ال سی هارو نصب کنم انجام دادم ! یه مدت بوی بازی بودم بدون اینکه حتی کاسپرسکی و دیزیبل کنم ! ولی باز دوباره همین مشکل پیش اومده حتی وقتی کاسپرسکی و هرچی برنامه دیگه هست و میبندم باز بعد از 7-8 دقیقه میپره بیرون ! قبلا داخل بازی که میرفتم سیستم فقط موقع لودینگ بعضی جاها صدای فن میرفت بالا ( نمیدونم فن کیس هست یا کارت گرافیک :دی ) ولی الان از موقعی که وارد بازی میشم سرعت فن میره بالا .. این مشکل از چیه؟سلام عزیز
آقا تمام حرف هات به کنار این یه تیکه هم به کنار
(قبلا داخل بازی که میرفتم سیستم فقط موقع لودینگ بعضی جاها صدای فن میرفت بالا ( نمیدونم فن کیس هست یا کارت گرافیک :دی ) ولی الان از موقعی که وارد بازی میشم سرعت فن میره بالا)
این جمله خودش گویای همه چی هست و ممکنه فوق العاده خطرناک باشه. یکی از دلایلی که ممکنه بیرون پریدن بازی ها و یا حتی خاموشی سیستم میشه داغ کردن بیش از حد سیستم هست و اگر بهش توجه نکنی باید با سیستمت خداحافظی کنی پس بهت پیشنهاد می کنم فعلا کار سنگین از سیستم نکشی و همین الان با یکی از مدیران بخش سخت افزار این موضوع رو در میون بزاری تا راهنماپیت کنند وقتی اون مشکل حل شد و اگر بازم از بازی بیرون پرید بیا اینجا تا ببینم باید چیکارکنم.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)