(09-08-2015, 01:51 AM)sasan2shiraz نوشته است: سلام من تو این مرحله اولی و سومی گیر کردم . تو نقشه هیچی نشون نمیده ! مربوط به مراحل دسته های پایینی هست تا به اینا برسم ؟ چون اون پایینی ها هم چیزی در مورد این موارد اشاره نکردهسلام.عزیز برای انجام مرحله سوم مرحله kings gambit رو انجام بدید .وقتی مرحله سوم رو تموم کردید .برای انجام مرحله اول ابتدا مرحله nameless ، the last wish و کلیه مراحلی رو که مربوط به کرکتر های اصلی هست مثل زولتان انجام بدید.بعداز این کار به skellige برید و سوار یک قایق بشید.مکانی که باید برید براتون مشخص میشه.
بعد یه چیز دیگه ، اون ظرفیت که 90 هست و باید چه جوری کمش کنم . من فقط وقتی از شمیر و وسایل جنگی کم میکنم اونم کم میشه الانم اونقدر چیزی ندارم ولی روی هشتاد مونده ! چهجوریاست ؟
اینم مربوط به مرحله سومی :
برای افزایش جای وسایلتون اگر اپدیت ۱.۷ به بعد رو دانلود و نصب کردید وسایلتون رو در صندوق های مشخص شده قرار بدید.در غیر این صورت وسایل اضافی و اون هایی که بی ارزش هستن رو باید بفروشید.بخصوص وسایل موجود در بخش junk کوله پشتی .البته میتونید کیف حمل بار برای اسبتون بخرید و یا اون ها رو در مسابقات اسب بدست بیارید.راهنمای پول که در این پست قرار داره رو برای پیداکردن مراحل اسب مطالعه کنید.