(09-12-2015, 08:44 PM)parham342 نوشته است:سلام(09-12-2015, 08:04 PM)Dead ■ Man نوشته است:(09-12-2015, 08:02 PM)parham342 نوشته است: کرکو همرو زدم، اما رو لانچر کلیک میکنم، یکم لوود میشه،ولی باریرو نمیاره،لطفا راهنمایی کنینباید گرافیک رو هم آپدیت کنید
دوست عزیز لینک دانلود کرک ریلوددو لطفا بده،مرسی،درضمن من اپدیت 5 دانلود کردم،اما توو خودش کرک 3dmداره،اشکالی نداره این کرکو بزنم
اول از همه بگم اگر شما از نسخه ی 3Dm استفاده می کنید و حالا می خواهید از کرک ریلودد استفاده کنید فایل های کرک 3dm رو پاک کنید و بعد اقدام به کپی کردن کرک ریلودد کنید.
اول از همه لینک های کرک و آپدیت نسخه ی ریلودد که در پست اول هم موجود هست.
Grand Theft Auto V - RELOADED Crack
Grand Theft Auto V PROPER FIXED-RELOADED
بعد از اینکه فایل های کرک 3dm رو پاک کردید فیکس ریلودد رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید. بعد از خارج کردن فایل ها با چهار پوشه رو به رو میشد.
اول از همه نرم افزار سوشیال کلاب رو نصب کنید.
بعد فایل های آپدیت بازی رو کپی کنید و بعد فایل های پوشه ی Retial to Steam رو در محل نصب بازی کپی کنید و در آخر کرک ریلودد رو کپی کنید و بازی رو از gtavlauncher اجرا کنید.
این رو بگم که حتما کارت گرافیک خودتون رو به آخرین نسخه بروز کنید و در هنگام انجام این مراحل آنتی ویروس و اینترنت خودتون رو خاموش کنید.
(09-12-2015, 08:29 PM)Tomb Raider A نوشته است: ممنون زیاد با این برنامه کار نکردم الان دیگه ترمیم شد؟سلام
[img][/img]
در ضمن وقتی اکسترکت تموم میشه داخل پوشه هیچ فایلی وجود نداره
نه هنوز تموم نشده درسته نوشته صد درصد ولی هنوز کار تموم نشده و وقتی تموم میشه که با پیغام Done رو به رو بشی. این عکس رو ببین من خودم همین الان تعمیر کردم ببین چطوری شده.
عکس
وقتی هم تموم میشه یه فایل به اسم فایل فشرده توی همون جایی که بقیه ی فایل های فشرده هست درست می کنه با این تفاوت که اولش می نویسه fixed و این یعنی فایل تعمیر شده.