09-21-2015, 10:19 PM
(09-21-2015, 05:19 PM)landlord نوشته است: اولین صفحه انجمن ی لینک گذاشته نوشته only crack v5 که نوشته نسخه نصبی هست و بعدش باید از طریق playgtav بازی کنم که میگن مشکل سوار ماشین شدن حل میشه...ولی داخل سایت hugefile نوشته not found...اگه لطف کنید ی لینکی از این فایل نصبی برام بزارید ممنون میشم..خودم هم خیلی گشتم ولی فقط نسخه only crack v2 بود که فقط برای اپدیت 3 هست...این کرک v5 هم کپی کردم و از ریق لانچر رفتم تو بازی ولی زیاد فرقی نکرد؟؟ببخشید این ارور has stopped working به مقدار فضای هارد بستگی داره؟سلام به شما دوست عزیز
و تشکر می کنم از تمامی دوستانی که شما رو راهنمایی کردند. حالا من نحوه ی صحیح نسخه بازی به ریلودد رو براتون توضیح میدم.
شما اول از همه باید فیکس ریلودد که در پست اول این تاپیک قرار داره رو دانلود کنید.
بعد فایل های مربوط به کرک 3Dm رو پاک کنید.(توی پست اول توضیح داده شده چه فایل هایی هست)
بعد فایل فیکس ریلودد رو از حالت فشرده خارج کنید، با 4 پوشه مواجه میشی که اول از همه باید نرم افزار سوشیال کلوب رو نصب کنی بعد وارد پوشه ی آپدیت بشی و محتویات پوشه رو در محل نصب بازی کپی کنید. حالا وارد پوشه ی GTA V Retail To Steam بشو و محتویات این پوشه رو هم داخل محل نصب بازی کپی کن و در آخر کرک ریلودد رو کپی کن و بازی رو از gtavluancher اجرا کن.
این ها رو هم یادت نره انجام بدی.
کارت گرافیکت حتما به آخرین نسخه آپدیت شده باشه. اگر خواستی توی پروفایلم بهم پیام بده تا لینک آخرین درایور کارت گرافیک رو بهت بدم.
آتنی ویروس و اینرنتت رو حتما حتما غیر فعال کن.