امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکایت قلم شکستگانی که در این فصل جهنمی دست به قلم شده‌اند!
(09-25-2015, 10:22 PM)The Last Resort نوشته است: دوست عزیز و یار قدیمی، پرنس آو پرشیا جان اگه حرفی داری مستقیم بزن لازم نیست هی تیکه بندازی!
نقل‌قول:    متاسفانه تو این بحث، یک عده ای حرف هایی رو به زبون میارند که آدم شاخ درمیاره. کی گفته Top 10 یا در کل مقالات مبتنی بر رتبه و مقام بد هستند. این چه خصلتی هست که تا یک چیز بد می بینیم، پرونده ی همه ی هم مرتبه ای ها و همنوعانش رو می بندیم. اصلا چه چیزی به یه عده اجازه میده که جسارت به خرج بدن و بگن که Top 10 بیشتر جنبه ی اعتبار و تشکر داره. شما مگه تو ذهن طرف مقابلی که اینجوری قضاوت می کنی. بعضی ها چنان بحث اصلی رو منحرف می کنند که چیزی جز اخراج سزاوارشون نیست.
تا اونجایی که نظرات رو خوندم فک کنم من صریح‌ترین و واضح‌ترین حرف رو در این مورد زدم پس قشنگ معلومه با من بودید...
باید بگم که بله کسی که اینجور مقالات رو در سطح فرومای این شکلی می‌نویسه و به هیچ‌کدوم از انتقادات گوش نمی‌ده دقیقا معلومه داره برا اعتبار و لایک این کار رو می‌کنه. نیاز به جسارت خاصی هم نداره گفتن حقیقت یا به قولی... «آنچه که عیان است، چه حاجت به بیان است؟» چنان هم می‌گید مثل این‌که بحث منحرف شده با این حرف‌های من که انگار پست اول تاپیک رو نخوندید. چون بحث اصلی دقیقاً همینه! پس همه هم باید اخراج بشن دیگه...

نقل‌قول: از نظر من کسی که واسه مقالاتش (به خصوص نقد و پیش نمایش) بیشتر از 5 ساعت وقت نزاره، مقاله ننوشته. دوستی که به خودت زحمت نیمدی و مقاله ی خودت رو در طول یک ساعت می نویسی و به خودت زحمت نمیدی که ویرایشش کنی، انتظار فرش قرمز هم داری؟! عجیبه ... 

این قسمت هم با من بودید دیگه، مخصوصاً با اون تیکه‌ی داخل پرانتز. 
اولاً بگم من از دیشب داشتم این نقد PES رو می‌نوشتم، چند تا از دوستان هم می‌دونند. بعدشم حتا اگه توی 5 ساعت هم می‌نوشتمش باز نیاز نداشتم که شما سفسطه‌ی عالم اعظم رو برام صادر کنید چون میدونم حتا یه بندش رو هم نخوندید... هر کسی وقتی بفهمه مقاله‌اش به حدی رسیده که بخواد منتشرش کنه اینکارو می‌کنه. نیازی نداره شما با این طرز تفکر مضحکانه در موردش قضاوت کنید.
یادمه موقع E3 توی یه سایت دیگه در طول یه روز سه مقاله نوشتم. البته هیچکاری هم نکردم چون شما می‌فرمایید دیگه. اونا اسمشون مقاله نبوده، بساط خنده بوده دیگه حتماً!

پی‌نوشت: می‌دونم جوابتون چیه => «من با شما نبودم، شما مشکل دارید [به صورت غیر مستقیم البته] که یه همچین چیزی رو سریع به خودتون می‌گیرید.»

پی‌نوشت2: والا مرغ آب‌پز هم اگه جای من بود می‌فهمید با من بودید...
جوابتون رو خصوصی دادم. 
این پست جای این بحث ها نیست، چون تاپیک خراب میشه. اگه ما که تگ داریم این کار هارو بکنیم، وای به حال بقیه ...
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حکایت قلم شکستگانی که در این فصل جهنمی دست به قلم شده‌اند! - توسط Devil Prince - 09-25-2015, 10:36 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حکایت تراوشات ذهنی قلم به دستانی که به ظاهر متفکرانه تز میدهند! Sir Big Wig 12 4,044 10-10-2015, 01:57 PM
آخرین ارسال: Moien_fr

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان