09-26-2015, 10:08 PM
جالب بود!
من نمیدونم چرا اونایی که داستان مینویسن، پاراگراف بندی نمیکنن، یک خط مینوسین میرن پایین و این همینطور ادامه پیدا میکنه!
در ضمن سعی کنید علاوه بر شرح دادن، تعداد دیالوگها رو نیز افزایش بدید.
چند تا اشکال رو بهت میگم
اینطوری باید باشه
10 سال از اتفاق بیمارستان گذشت و الی و جوئل به خوبی در کنار هم زندگی میکردند تا اینکه یک روز گروه غارت گری به پناهگاه آنها حمله کرد.
چند قدمی بیرون از محدوده رفت که ناگهان ضربه ای به سرش خورد و بیهوش شد!
ی پیشنهادی هم دارم! به نظرم وقتی داری داستان رو شرح میدی به صورت رسمی بیان کن ولی تو دیالوگ ها به صورت عامیانه و همونطور که گفتم دیالوگ ها رو افزایش بده
من نمیدونم چرا اونایی که داستان مینویسن، پاراگراف بندی نمیکنن، یک خط مینوسین میرن پایین و این همینطور ادامه پیدا میکنه!
در ضمن سعی کنید علاوه بر شرح دادن، تعداد دیالوگها رو نیز افزایش بدید.
چند تا اشکال رو بهت میگم
نقلقول: 10 سال از اتفاق بیمارستان گذشت و الی و جوئل به خوبی در کنار هم زندگی میکردنداین دو جمله باید یکی باشه، چون از "تا" استفاده کردی و "تا" هم حرف ربط هست و دو جمله رو به هم میچسبونه! سعی کن نیم فاصله رو رعایت کنی
تا اینکه یک روز گروه غارت گری به پناهگاه ان ها حمله کرد.
اینطوری باید باشه
10 سال از اتفاق بیمارستان گذشت و الی و جوئل به خوبی در کنار هم زندگی میکردند تا اینکه یک روز گروه غارت گری به پناهگاه آنها حمله کرد.
نقلقول: چند قدمی بیرون از محدوده رفت که ناگهان ضربه ای به سرش خورد و بیهوش شد!!!چرا "!!!" ی "!" هم کافیه!
چند قدمی بیرون از محدوده رفت که ناگهان ضربه ای به سرش خورد و بیهوش شد!
نقلقول: همه جا آتیش گرفته بود.
ی پیشنهادی هم دارم! به نظرم وقتی داری داستان رو شرح میدی به صورت رسمی بیان کن ولی تو دیالوگ ها به صورت عامیانه و همونطور که گفتم دیالوگ ها رو افزایش بده