09-29-2015, 04:26 PM
(09-28-2015, 04:53 PM)Matin Mafia نوشته است: اگر کمی به خودتون زحمت میدادید و توییتر رسمی Dying Light رو نگاه می کردید (که لینکش در منبع این خبر هم موجوده) متوجه می شدید که منظور این خبر یه چیز دیگست!حیلی ممنون دوست عزیز از اینکه گفتید
ماجرا از این قراره که کمپانی Techland یه رقابت ایجاد کرده، گفته یکی از مراحل Dying Light: The Following در یک اداره پست روایت میشه و در این مکان، نامه هایی از اشخاص مختلف وجود داره. حالا شما کاربران و طرفداران، خودتون رو بزارید جای شخصیت اصلی بازی. در چنین مکانی گیر افتادید و شرایط هر لحظه بدتر و بدتر میشه. در اون موقعیت، چه کلماتی به عنوان آخرین حرفاتون می نویسید؟! حالا کسی که بتونه بهترین نامه رو (که باید زیر 200 کلمه باشه) بنویسه، ما اون نامه رو با ذکر نام نویسنده، توی بازی قرار میدیم!
برای اخباری که قرار میدید ارزش قائل بشید و قبل از ارسال، مطمئن بشید که مطلب اصلی رو به بهترین شکل به خواننده میفهمانید. اما شما حتی به خودت زحمت ندادی اون عکس و نوشته رو در یک وبسایت ایرانی آپلود کنید، چه برسه به ترجمه!
خبر اصلی(سایت) بنده ویرایش کرده بودم ولی خبری که داخل فروم بود رو یادم رفته بود که ویرایشش کنم
در مورد تصویر هم بگم که توی منبع بنده هیچ تصویری نبود. به هر حال به خاطر انتقاد شما ممنونم. اگه بنده برای اخبار خودم ارزش قائل نبودم نمیومدم 850 کلمه اچیومنت TR رو ترجمه کنم حتی با وجود اسپویل هایی که داشت تا برای خودم اسپویل بشه ولی کاربرا راحت باشن بخونن. می تونستم همون اچیومنت ها رو کپی کنم. به هر حال هر کسی اشتباه می کنه بنده از شما ممنونم که خبر رو می خونید و فقط با خوندن تیتر و دیدن تصویر رد نمی شید و ایرادات رو می گید. ممنون از شما