ممنون بابت خبر
خب یه چنتا ایراد هستن که همینجا ذکرشون میکنم (ایرادات ترجمرو نمیگم، نگارشی رو میگم):
اول از همه، اینکه سعی کنید پستهای این چنینی رو به صورت نقل قول ترجمه کنید که خواننده دقیق منظور رو بفهمه.
در کل باید روی طرز نگارشتون کار کنید تا بعدا در خبرهای طولانی به مشکل برنخورید.
این ایرادات هم فقط نگارشی هستند و اصلا به منبع ترجمه حتی نرفتم که بخوام اونجا هم ایرادات رو بگم (البته الان کمتر خبنگاری پیدا میشه که توی همچین خبر کوتاهی، ایراد در ترجمه داشته باشه) درکل برای خبر ابتدایی بد نبود، خبر اول خودم هم ضعیف بود و ایراداتی داشت. ممنون و موفق باشید :D
امیدوارم ناراحت هم نشده باشید :D
خب یه چنتا ایراد هستن که همینجا ذکرشون میکنم (ایرادات ترجمرو نمیگم، نگارشی رو میگم):
اول از همه، اینکه سعی کنید پستهای این چنینی رو به صورت نقل قول ترجمه کنید که خواننده دقیق منظور رو بفهمه.
نقلقول: جناب آقای Zampella به تازگی در صفحه توییتر خود، عکسی را منتشر کرد که در آن در حال جشن گرفتن در یکی از دفاتر کاریشان هستند، ایشون همچنیناینجا به جای کاما، بهتره از نقطه کاما "؛" استفاده کنید چون جمله درواقع به اتمام رسیده اما جمله بعد ادامهی مطلب هست.
نقلقول: پشتیبانی کردند تشکر کرد و گفت همه شمارا دوست میداریمچنین جمله بندیای حتی در حد انجمن هم قابل قبول نیست و کلا علائم نگارشی ندارید، اگر بخواید به صفحهی اصلی برید که باید خیلی بیشتر از این دقت کنید.
نقلقول: Titanfall همین الان قابل بازی کردن در کنسول های Xone [font=proxima-nova, 'Helvetica Neue Light', 'Helvetica Neue', sans-serif],[/font] xbox360 و پلتفرم PC است.اینجا هم باز موارد نگارشی رو رعایت نکردید و اولا بعد از "همین الان" باید کاما گذاشته بشه و دوما شما دیگه باید طرز استفاده از کاما رو بدونید و نباید با حرف قبل فاصله بدید؛ درضمن کاما رو هم به این صورت بزارید "،" حرفهای مخفف مثل XONE باید کاملا بزرگ نوشته شوند و اینطور نیست که فقط بخش مخفف شده رو کوچیک بنویسید.
در کل باید روی طرز نگارشتون کار کنید تا بعدا در خبرهای طولانی به مشکل برنخورید.
این ایرادات هم فقط نگارشی هستند و اصلا به منبع ترجمه حتی نرفتم که بخوام اونجا هم ایرادات رو بگم (البته الان کمتر خبنگاری پیدا میشه که توی همچین خبر کوتاهی، ایراد در ترجمه داشته باشه) درکل برای خبر ابتدایی بد نبود، خبر اول خودم هم ضعیف بود و ایراداتی داشت. ممنون و موفق باشید :D
امیدوارم ناراحت هم نشده باشید :D
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10
GameFa Execlusive
GameFa Execlusive