(10-12-2015, 10:02 PM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان، این پچ جدید بازی The Witcher 3 Wild Hunt که اومده و 10 گیگه، آپدیت و دی ال سی جدیدی به غیر از قبلیا داره.سلام دوست عزیز
آخرین نسخه ای که من گرفتم آپدیت v1.08.2 و DLC Pack 7 بوده.
این آپدیت یک سری تغییرات عمده و بزرگ در بازی ایجاد می کنه که در سایت لیست تغییرات 13 صفحه ای اون موجود هست. این آپدیت شامل تمام آپدیت های قبلی خودش هم هست. البته فعلا از دانلود اون خودداری کنی دچون با یکسری از DLC های بازی مشکل داره و صبر کنید تا دو الی سه روز آینده با منتشر شدن یه آپدیت دیگه این مشکل برطرف خواهد شد.
(10-12-2015, 08:55 PM)amir ehtesham نوشته است: سلام به همه ی داداشای گل.من یه سوال راجب بازی metal gear solid v دارم.در واقع یک مشکل.من روی ps4 بازی میکنم و وقتی که به اینترنت وصل میشم که آنلاین بازیش کنم بعد از اینکه از بازی میام بیرون و دوباره میرم توی بازی میگه که از این سیو دیگه نمیتونی استفاده کنی یعنی سیو خراب شده.ممنون میشم اگه کمکم کنید که چیکار کنم.این مشکل زمانی پیش میاد که من توی بازی به اینترنت وصل میشم.ممنون میشم که کمکم کنید که باید چیکار کنم.سلام دوست عزیز
من اطلاعات دقیقی از نسخه ی PS4 این بازی ندارم ولی این یه مشکلی توی همه ی نسخه های بازی بود که با منتشر شدن یه آپدیت رفع شد. شما بازی خودتون رو آپدیت کردید؟
حالا بازم صبر کنید تا بقیه دوستانی که این بازی رو روی ps4 بازی کردند بیاند و شما رو بهتر راهنمایی کنند.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)