10-20-2015, 09:17 PM
(10-20-2015, 09:11 PM)Venom snake نوشته است:(10-20-2015, 08:54 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:(10-20-2015, 08:42 PM)masterpourya نوشته است: خب میگه ولی اینطور نیستعزیز ثابت شده ست که بیگ باسه حتی اسلات هم با این اسم صداش کرد
_____________________________________________________________________________________
الان تازه داره نقض های بازی منتشر میشه
اسماعیل هم به نظر من اصلا بیگ باس نیست
کوجیما همه رو اسکول کرده
http://metalgear.wikia.com/wiki/Big_Boss
عزیز جواب حرف منو بده بعد من حرفتو قبول میکنم:
اگه به صورت اسماعیل توجه کنی نه سبیل داره نه چشمش کوره
در ضمن اگه توجه کنی موقع تصادف هنوز شبه اما وقتی آسلات با بیگ باس(وقایع مرحله آخر) صحبت میکنه و پاسپورتش رو بهش میده هوا داره روشن میشه. در حالی که وقتی ونوم بیدار میشه هوا تاریکه هنوز!
دیگه فکر کنم دوستان بیگ اسنیک لازم شده اند
خب ببین اگه همین مشخصات نداشتن سبیل و چشم رو نداشت همه دیگه تو همون مرحله مقدمه می فهمیده اند این بیگ باسه!اینطوری که داستان به اف می رفت!
بیگ باس زیره همون باند یه چیزی زده که روشو سبیل هاش معلوم نشه حالا اسمش رو خاطرم نیست در مورد چشم هم مشخصه هستش که چشم مصنوعی گذاشته!
خب اون کات سین،اولش اسلات میاد اسماعیل رو ساعت 2:32 شب تقریبا 30 دقیقه قبل از اینکه ونوم اسنیک بهوش بیاد ازش ماشین در میاره و به یک مکان امنی منتقلش میکنه بعدش دوباره میاد ونوم رو از تو ماشین در میاره میبیره سواره کشتی بعدش که ونوم رو راهی کرد دوباره برمیگرده پیشه بیگ باس(ساعت 5:59 صبح) اگر هم توجه کرده باشید پل اونور خرابه!همین خودش حرفم رو تایید میکنه!