10-30-2015, 03:42 PM
(10-29-2015, 06:54 PM)PWLG نوشته است: حاج امیر ما شما رو نداشتیم چی کار میکردیم تو گیمفا؟ :D
فقط به خاطر بعضی از مدیران اینجاس که دلم نمیاد سر نزنم. امروز که دوتا خبر خوندم (یدونش درباره همین بازی بود) کلا به سایت گفتم **FU. چقدر طرفدار احمق داریم تو سایت. چه PC چه PS4 چه XBOX
از دم نفهم و بی شعورن. (همتون بریزید سرم ) چهار نفر آدم به زور پیدا میشه که اونا هم دیگه ترجیح میدن اصلا نظر ندن.
باز تو اینجا چهارتا آدم درست حسابی که بازی براشون ارزش داره پیدا میشه.
به قول محمود بلالی (میدونم نمیشناسیدش ولی اصلا برام مهم نیست ) صنعت بازیسازی سه تا استاد تو زمینه داستان نویسی و ترکیب بازی با فیلم داره که هر سه تاشون بازی های بی نظیر تولید میکنن:
David cage (داوود قفس )
Sam lake (دریاچه مسموم )
و Hideo kojima (چیز خاصی به ذهنم نمیرسه )
فرقی هم نمیکنه بازیشون واسه کدوم کنسول و شرکت باشه. همیشه دوستشون داشتم (گرچه دیوید تو "ماورا" یه ذره ناامیدم کرد) ودارم. کوجیما که داریم از دستپختش لذت میبریم. سم هم معلوم نیست بازیش کِی برای PC بیاد، (اگه بیاد) این دیوید هم که ما رو نابود کرد
یعنی اگه من به همه انحصاری های PS4 حتی آنچارتد بگم **FU، به این یدونه، "نه" نمی گم. بخاطر همینم که شده یه روز PS4 میخرم.
عجب نظر سنگینی بود کمرم شکست
این سازنده هایی که گفتی ماشالله تو خلق کاراکتر و ایده پردازی پرچم صنعت گیم رو بالا بردن ولی تنها نکات ازار دهنده درمورد بازیاشون گیم پلی یکنواختی هستس که تو عنواینشون بکار گرفته میشه