امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دردنامه ای که تاخیر داشت...
آقای استادی قبلش باید یه تشکر کنم ازتون بابت مقاله S0 (74)
متاسفانه این روزا ها برخی از افراد به اصطلاح فن بوی میان و فقط همدیگرو میکوبن،بدون اینکه اصلا به واقعیت ها نگاه کنن.
سر این ماجرا هم قربانی های زیادی داده شده؛نمونه بارزش آقا شهروز،کاربر فعال همین سایت که بخاطر بی منطقی برخی از آن دسته از دوستان متاسفانه از جمع ما جدا شدن.این اولین قربانی نبود و با این وضع هم آخرینش نبود. بقول معروف تو هر جماعت یه عده خوبن و یه عده بد! متاسفانه گیم هم از این قائده مستثنی نیست! البته بنظر میاد گاهی اوقات هم مدیران سایت بی توجهی میکنن یا شاید هم این ماجرا رو بقول معروف شُل میگیرن. در همون سایت های معتبر خارجی هم مثل گیم اسپات نظارت خیلی موج میزنه و بنظر میاد شاید واقعا بهتر باشه برای تنبیه برخی ها هم شده کمی قانون مدار تر بشید و بیرحمی به خرج بدید! متاسفانه گیمفا خیلی وقت بود از دست امثال این جور آدم ها خلاص شده بود اما دوباره موج جدیدی از این افراد اومدن و تو سایت و بساط درگیری و اسپم هم داغ شده! همونطور که گفتم با رفتن افرادی مثل امثال آقا شهروز که اطلاعات زیادی دارن،خیلی ها مثل من سوختن از این ماجرا!
باور کنید این کنسول ها و پلتفرم ها سهم پدر ما نیست و تنها کسی که الان اون وسط نشستن و مثل چی به ما میخندن خود سونی و مایکروسافتن،اگه یکم همین آقای اسپنسر و آقای یوشیدا سرمشق خودتون قرار بدید میبینید که احترام حرف اولو توش میزنه و هیچوقت اونا بهم بی احترامی نمیکنن!
کاش ما گیمرا بشیم مثل یه انجمن برادری بدون هیچ افراطی! ما همه از یک خانواده هستیم. بیاین به سلایق هم احترام بزاریم!
ببخشید که یکم جدی تر شدم ولی حرفی بود که باید میزدم!
[تصویر:  cr0gox64emoz.gif]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دردنامه ای که تاخیر داشت... - توسط Mr. Lord - 10-31-2015, 07:19 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان