11-02-2015, 12:32 AM
(11-02-2015, 12:22 AM)Blue Sun نوشته است: به ارواح صندلی داغ قسم خوردم که دیگه با کسی شوخی نکنم اما خب امکان نداره! اصن نمیشه واقعا! رفیقمون آخرینِ امیر اومده رو صندلی داغ... داداش اماده شو که میخوام محوت کنم.
امیر جان داستانات پتانسیل خیلی زیادی دارن، اما نمیدونی چطوری استفاده کنی. من بعضی هاشون رو خوندم و واقعا شاهکار بودن، البته تا یه جایی. یکی از داستانات که نمیدونم کدوم بود، دو تا شخصیت زن و مرد (دختر و پسر) داشت. من این قدر با اشتیاق خوندم تا به جا های احساسی، عشقی و در نهایت سک-سی برسم. خیلی هم عالی داشتم پیش میرفتم، یعنی اماده انفجار بودم که شخصیت دختر یا پسرت (زن یا مردت) به جای شروع کردن، گفت الله اکبر. اصن تو ذوقم خورد برادر. این کارو نکن. از پتانسیلت درست استفاده کن.
ممنون نظر لطفتوه ولی ما از اوناش نیستیم
نماز میخونی و خدا رو عبادت میکنی؟ چرا این کار رو میکنی؟ تا به چی برسی؟ تقوا و رستگاری؟ تقوا و رستگاری به نظرت چیه؟ رسیدن به بهشت؟رسیدن به آرامش
دوری از گناه و رسیدن به بهشت
رسیدن به بهشت فقط یکی از اهدافه
نقلقول: آدم روی زمین؟. در حال حاضر امام زماناقا امام زمان غایبه ها... تا حالا هم خیلی نبودش... احتمالا اشتباه گفتی
چرا مرگ رو بهترین چیز میبینی؟ رسیدن به بهشت؟غایبت هستن ولی الان دارن بین ما زندگی میکنن
اگه نهنگ بودی هنوزم به چیزی به غیر از تیکه پاره کردن گوشت حیوونی که میخواستی بخوری اهمیت میدادی؟نمیدونم
نقلقول: 35-شما تو اوج عصابینت چیکار میکنی؟. به در و دیوار مشت میزنمعزیزم اخه این چه کاریه. دو خط قران بخون تا به ارامش ابدی برسی (البته ابدی نیست و فکر نکنم در کل به ارامشی هم برسی اما خب بخون)بله قران و نماز ادم رو به آرامش میرسونه ولی اینطوری هم میشه ادم خودشو خالی کنه و به کسی صدمه نرسونه
شهادت رو تعریف کن. یعنی در راه خدا مردن دیگه؟ دوست داری به چه نحوی شهید بشی؟درسته ... نهایتش با یه تیر بمیرم ... مثل خیلی از سربازای اسلام ولی از اسارت خوشم نمیاد
غیرت رو تعریف کن برام. میدونم چیه ولی نمیتونم بگم
نقلقول: 60- از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟. افرادی که به خدا ایما ندارناز مدیر ارشدت متنفری؟ واقعا ناراحتم کردی... باور کن منم آدم خوبی هستم، یعنی فکر میکنم که هستم یا حداقل میتونم باشم. به نظرت ادم خوبی هستم؟ به نظرت هنوزم شانسی برای من مونده تا ادم خوبی بشم؟ چطوری ادم خوبی بشم؟ با ایمان اوردن به خالق متعال؟ (ایشالا از ای پی بنت میکنم به زودی)تا حدودی ... هروقت بخوای میتونی ایمان بیاری ... همه شانس دارن تا ادم خوبی بشن
حتی بدترینشون ... به نظر خدایی که هزاران برابر از مادر مهربان تره نمیبخشه؟؟؟
حالا من به کنار... الان از صد ها میلیون نفر بدون این که بشناسیشون متنفری؟ الان از بیشتر دانشمندایی که باعث شدن راه علم باز شه متنفری؟کدوم دانشمند؟؟؟
استیون هاوکینگ رو میگی؟؟؟اونطور که من نشیدم بعدا حرفشو رد کرده
یعنی استیون هاوکینگ حتی از انیشتین ها بیشتره میدونه و آخرش با منطق اسلام رو قبول کرد؟؟؟
از ابن سینا باهوش تره؟؟؟؟
نقلقول: این زندگی کذایی: حرف نداره ..... بیشتر از هر موقعی ازش لذت میبرمپس چرا میخوای بمیری و حاضری شهید بشی؟ لذت اون جا بیشتره
نظرت راجب حقوق زن ها؟ نظر خاصی ندارم
![[تصویر: VabQe.jpg]](http://s3.img7.ir/VabQe.jpg)
اصلا مگه داریم؟؟؟مگه میشه؟؟؟
بقیه استودیو ها یاد بگیرن
psn id : amir110111112