11-02-2015, 01:40 AM
(11-01-2015, 07:47 PM)lord mahdi نوشته است:مرسی دوست عزیز(11-01-2015, 07:34 PM)ami_s نوشته است: سلام دوستان عزیزداداش این راه به احتمال فوق العاده زیاد جواب میده اگه درست انجامش بدی البته: (این روش رو بار ها تست کردم و جواب میده و مشکلتون قفل شدن رو 30 فریمه)
بنده عضو جدید انجمن هستم.بازی gta v رو اینترنتی خریدم.نسخه نصبی است.بعد از نصب هم کرک ریلودد رو کپی کردم.بازی اجرا میشه و فریم خوبی هم میده.اما دو تا مشکل خیلی اصاب خورد کن دارم.
۱_افت فریم شدید ناگهان ایجاد میشود.
۲_این مشکل از قبلی بدتره.در حین حرکت ،مثل رانندگی چراغ خیابونها و ماشینها سوسو و چشمک میزنن.بیشتر هم چراغهای دورتر اینطورین
راه حلی برای این مشکلها هست.
مرسی
سیستم من:
Asus p8 h77v
8 gig ram
Core i5 3570 kk
Zotac gtx 970
VGA monitor
اول این فایل چند کیلو بایتی رو دانلود کن:
لینک
این مسیرو که میگم برو: Documents\Rockstar Games\GTA V بعدش یه فایل تکست هست به نام settings دقیقا مثل همین فایلی که گذاشتم دانلود کنی.اونو باز کن.همراش اون فایلی که برات گذاشتم دانلود کنی رو باز کن.
از اینجا به بعد رو با دقت انجام بده:
توی فایل settings مال خودت از قسمتی که نوشته <Settings> تا اون اواخرش که نوشته </video> رو با اون فایلی که بهت دادم مقایسه کن و تفاوت هاشو اضافه کن توی فایل settings خودت! مثلا اگه اعدادش فرق داشت مال خودتو پاک کن و عددی که قایل من داره بجاش بزار یا true ها و false ها رو بررسی کن. بعدش سیو کن فایل settings ـتو و بازی اجرا کن.نتیجه رو بگو اگه جایی مشکل داشت بازم راهنماییت کنم.
برای مشکل دوم چه راه حلی دارید؟سوسو زدن چراغ خیابونها و ماشینها در حین حرکت