11-20-2015, 03:11 PM
(11-20-2015, 03:04 PM)station نوشته است:والا تو لیست تغییرات گفتی اضافه شدن گزینه Ultra برای PCSS و HBAO. الان برای من اینارو داشت از اول. اون نوار مخصوص Vram رو هم داره.(11-20-2015, 02:45 PM)ehsan1377 نوشته است: Corepack اپدیت روز اول هم داره تو تنظیمات HBAO+ Ultra هم بود.در رابطه با نسخه کورپک و داشتن آپدیت روز اول باید بگم که بنظرم اشتباهه و با عقل جور در نمیاد. کورپک از یک سری قسمتای بازی میزنه که بازیو کم حجم تر بده بیرون. اونوقت بیاد آپدیت بازیو که فرداش اومده رو بذاره تو نسخه اش!!!! اگرم صفحه قبلو خونده باشی، گفتم ویژگی های آپدیت روز اول چین و از تیترش هم میشد فهمید!!
الان نصب شد یه چند دقیقه رفتم. باید بگم از لحاظ فریم دهی با یک افتضاح طرفیم!!
تنظیمات Gamework رو اگر رو Ultra بزارین افتضاح تر هم میشه! خودم تا زیر 30 فریم هم تجربه کردم تازه رو 900P و 2x MSAA.
گرافیک بازی هم مخصوصا چهره ها به شدت افت کرده... تنظیمات انویدیا رو غیر فعال کنید فریم ریت بهتر میشه اما با اون تنظیمات واقعا یک افتضاحه!
تا اینجا ک رفتم از گرافیک و عملکرد اصلا راضی نبودم... به جرات میگم از لحاظ فریم ریت از یونیتی "بدتره" ( با تنظیمات انویدیا)
راجع به گرافیک هم اره. یوزر اسکور pc شده 5.0 و اکثرا گفتن گرافیک و تکسچرها و جلوه های بصری ضعیفه و ناراضی ان از فریم ریت ولی درکل بهینه اس و از داستان و گیم پلی خوبشم نباید گذشت!
از اینا بگذریم لباس شخصیت 30 فریمه وقتی با ایوی بری کاملا تو ذوق میزنه!