12-03-2015, 05:20 PM
(12-03-2015, 01:58 AM)lord mahdi نوشته است: سلام علیکم و الرحمه اللهعلیکم السلام اخوی
خب قطعا حالتون خوبه و دیگه نمیپرسم! :بالاخره یکی حال مارو در اول پاسخ دادن درک کرد. تشکر ازتون
![]()
خب حالا که مقام دار شدید و گردنتون کـلفت شده اما قدیم که کاربر ساده بودید اسپم نمیدادید؟قبلا هم عرض کردم. مقام و جایگاه آنچنانی نداریم باور کنید! همه ما کاربر بویدم و شیطنت های خودمونو داشتیم!
![]()
یوم الله اسپم هم که زدین زیرش و دل مادر اسپم جهان (شیخ الاسپم ایزا) رو شکـونیدن! حداقل یه ویژه برنامه ای برای این عزیزان تدارک ببینینبسی خندیدیم به جماعت اسپمر. بخصوص بنده و مدیر مجیدنصر که واقعا لذت بردیم از این سکانس
![]()
یه سوال الان که رده بالا هستید ما رو چطور میبینید؟ (کوروش سیامکی: کوچیک می بینمتون جوجه ها) خب کسی که به تگ و اینجور موضوعات ناپایدرا و مجازی دلخوش باشه، مسلما....(بگذریم من با این افراد کار ندارم و بذارید باشن
)! ما مدیران خودمون رو خاکی میدونیم و بین کسی فرق و تمایزی نمیذاریم. پس کیپ کالم اند انجوی ود آس
![]()
نوب ترین فردی که تاحالا دیدین؟ نام نبریم بهتره![]()
مقالات "مصاحبه" منو میخونین؟ اگه خوندینش نظرتون چیه؟ بهترین و بدترینش؟ آیا موفق بود؟ دروغ چرا، در حد 2-1 تاشو خوندم نه همه شون رو. چون جدن وقت برای رسیدن به همه کارها نیست! مارو درک کنید![]()
آقای استیشن اگه بخوام توی یکی از مصاحبه ها دعوت کنم ازتون حاضرین بیاین و دعوت ما رو قبول کنید؟با بنده کاری داشتین؟!
دعوت نامه بفرستید تا بیام
![]()
قبول دارید 4 بر 0 همش تقصیر بنیتز بود؟ بله! فقط نقش واران و دانیلو چی بود اون وسط؟!! سهراب بختیار زاده و ممد پنجعلی رو میذاشتن جای این دوتا، بازی دو صفر تموم میشد![]()
11 بر 1 رو چی؟والا ما مادریدی ها اینو به هر کی میگیم، میگن اون قضیه و جریان داره... منم همیشه یا سکوت میکنم یا میگم باشه
![]()
نمیخواین واسه 5 و نیم صب آش شیرازی و نون بربری بیارم براتون؟از شما چه پنهون، به حامد زاهدی سپردم فلافلای خرمشهر رو بیاره و 5 صبح بگه که دست بکار شند تا از گشنگی نمیریم! ولی نامی بر آش شعله قلمکار اصرار داره و مجید هم بر هیچی اصرار داره و منم میگم خامه عسل با بربری!
احسانم که میگه من میخوام بخوابم
![]()
آیا من کاربر مفیدی هستم؟ بله تا حدودی
پوکر فیس؟![]()
آیا بن کردن عیزا که نمک انجمنه کار عاقلانه ای بنظر میاد؟اگر خطا کنند و به تذکرات توجه نکنند، به اونجا ها هم میرسیم
![]()
نژاد پرست هستید؟ سوال بعدی
چرا همش تامب رایدر جوایز گیمفا رو درو کرد؟(بوی توطئه میاد
) خخخخ.. آخ گفتید!!! بذارید درحالت سکوت باقی بمونم یا فقط بخندم
![]()
مثل اینکه جدیدا قراره با افراد خاطی که اسپم در پروفایل ها میفرستن مقابله کنید؟ بله. دیگه واقعا این کارهای بیخود و بی اساس چرت شدند.
کاربرا گناه دارن نکنید اینکارومیتونید امتحان کنید
![]()
اسم ویروس "ممد اسپم" رو شنیدین؟ من اختراعش کردم! هرکاری داشتید با من انجام بدید به فرد دیگه ای آسیب نرسونید!نه نشنیدم! العجبا
![]()
آیا موقعی که یکی رو بن میکنید احساس آرامش بهتون دست میده؟ نه. چه طرز فکر بیخودی دارید![]()
از قیافه بیشتر شما میخوره که PC زغالی داریدبله. بجز احسان که عزیز دردونه هست و 970 داره مرتیکه
![]()
آیا توصیه ای برای من دارید؟ فعلا که به ذهنم نمیرسه..
تشکر بدرود خواهش میکنم. خدانگهدار
![[تصویر: Wolves_ofThe_North.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8281927368/Wolves_ofThe_North.jpg)