امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود بازی Team Fortress 2 به همراه بکاپ
(12-06-2015, 10:06 PM)A.R.A.$.H نوشته است: مجید جان دستت درد نکنه فقط چند سوال که ذهن من رو همیشه نسبت به این بازی مشغول کرده  S0 (2)
1- نسخه ای که ما دانلود میکنیم چیه؟ کرکی محسوب میشه یا اصلی؟ یه توضیح کلا در این رابطه.
2- سرورها خارجی و ایرانی دارند؟ پنگ ما اذیت نمیکنه؟
3- انتشار آپدیت ها چندوقت به چندوقته؟ همین تازه باهات صحبت کردم و گفتی که ISP تو هم سرعت دانلود از سرورهای خارج رو کم میکنه  S0 (2) آپدیت سنگین زیاد میاد؟ سرعت دانلود از سرورهاشون خوبه؟
خواهش می کنم آرش جان
1- ببین این بازی ها به اسم Free 2 Play یا به اختصار F2P هست. هر جا چنین چیزی رو دیدی بدون این بازی رایگان هست یعنی چی یعنی اینکه شما اگه وارد استیم بشی می تونی بدون صرف هیچ هزینه ای این بازی رو دانلود و مشغول به بازی بشی. این بازی ها اورجینال هستند و اصلا ربطی به کرک ندارند چون بازی از طرف سازنده ها رایگان عرضه شده. حالا درسته بازی برای بازی کردن رایگانه ولی یکسری آیتم توی بازی هست که باید برای اون یه مبلغی پرداخت کنی تا آیتم ها آزاد بشه و بتونی از اون ها استفاده کنی. نسخه ای هم که ما دانلود می کنیم Backup هست حالا Backup چیه؟ Backup همون فایل های بازی هست که ما از استیم دانلود می کنیم تا بازی رو اجرا کنیم ولی خب به دلیل نت فوق شاهکار ما نمی تونیم بازی ها رو از خود استیم دانلود کنیم برای همین این Backup ها رو دانلود می کنیم با سرعت بالا و بعد هم بقیه ماجرا بازی رو شروع کن. S0 (2)
2- سرور ها که همه خارجی هستند و من ندیدم سرور ایرانی داشته باشه ما هر چی رفتیم بازی کردیم همه با خارجی ها بود.(نا گفته نماند که این خارجی ها روزگاری از ما سیاه کردند پس حواستون باشه S0 (2) ). پینگ من توی بازی بالای 600 یا 700 هست و بعضی موقع ها اونم چی بشه خیلی کم یه لگ ریز میزنه که اونم موردی نیست.
3- انتشار آپدیت ها تاریخ مشخصی نداره یک موقع دیدی دو هفته پست سر هم آپدیت ها ریز و درشت منتشر می کنند. یک موقع هم دیدی اصلا هیچ آپدیتی منتشر نمیشه. از نظر سنگینی که آپدیت ها آرش از 4 مگ داره به بالا بستگی داره نمی تونم بهت دقیق بگم ولی سنگین ترین آپدیتی که من برای این بازی دانلود کردم فکر کنم حدود 600 مگ بود. آپدیت ها از طریق خود استیم انجام میشه و سرعتش هم برای من خوبه سرعت حدود 170 بهم میده وقتی آپدیت دارم دان می کنم. ببین این عکس وقتی هست که بازی آپدیت می خواد.
[تصویر:  r3ci_tf2.jpg]
وقتی هر بازی آپدیت جدیدی براش منتشر میشه توی لیست بازی هات بغل اسمش می نویسه که بازی نیاز داره آپدیت بشه. حالا اگه بازی رو گرفتی قبل اجرا یه توضیح مفصل به صورت صوتی در مکان مشخص شده که خودت میدونی بهت میدم. S0 (2)
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دانلود بازی Team Fortress 2 به همراه بکاپ - توسط مجیدنصر - 12-06-2015, 10:41 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink پرسرعت‌ ترین و پایدارترین سرور دانلود Steam در ایران Cyberlife 7 39,354 09-12-2022, 05:16 PM
آخرین ارسال: anaa
Tongue آموزش کامل آنلاین بازی کردن بازی زیبای Grid 2 MohsenPunisher 52 27,599 09-12-2021, 04:42 PM
آخرین ارسال: eidur100
  آموزش آنلاین بازی کردن بازی dead island aliasghar 2 3,437 07-13-2019, 01:51 AM
آخرین ارسال: White Beard
Exclamation آموزش آنلاین و مولتی پلیر بازی Crysis 2 + آموزش تصویری + دانلود mili1374 4 9,523 12-01-2018, 02:10 PM
آخرین ارسال: skyboy007
  دانلود رایگان بازی Red Alliance برای کامپیوتر H_Noble 0 1,406 11-27-2018, 06:47 PM
آخرین ارسال: H_Noble

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان