12-08-2015, 03:41 AM
(12-07-2015, 03:09 AM)S.M.H.S.M نوشته است: دوستان کلا با گیم خارجی مشکل دارند. بهونشون هم اینه که ذهن بچه های ایرانی منحرف میشهدوستان تاپ تو دانلود توی کانال تلگرامشون لینک دانلود بازی و آپدیت و dlc رو قرار میدن. احتمالا همه دوستان اطلاع دارند ولی محض احتیاط لینک کانالو قرار میدم برای اونایی که نمیدونن.(یک راه برای گیر آوردن گیم از زیر سنگ
از یه طرف بهشون حق میدم که نگران باشن برای بچه های ایرانیچون این روزا اوضاع گیمر های کم سن و سال واقعا خرابه و پدر مادرا اصلا به فکر نیستن و هر بازی رو برای بچه هاشون میخرن و به محتواش توجه ندارن. چند روز پیش منزل یکی از دوستان بودیم. متوجه شدم که بچه 5 ساله داره مافیا دو بازی میکنه
بعد به من میگه عمو اینا(
) چرا لباس نپوشیدن
.
هیچی دیگه رفتم سراغ پدرشو یه احوال پرسی گرم ازش کردم![]()
و بازم اگر بخوان این مسئله رو کنترل کنن راه حلش شیلتر است آیا؟![]()
از چهار تا متخصص استفاده نمیکنن که راه حل پیدا کنند و همین طور یلخی میان شیلتر میکنن.
از یه طرفم اصلا بهشون حق نمیدم که بیان سایتارو شیلتر کنن. چون که خیلی از ما جوونا سرگرمیمون گیمه و همینم ازمون بگیرن دیگه چیکار کنیم. بریم دنبال..... خوبه؟ معتاد بشیم چی؟
بیخیال.خیلی حرف زدم.
خلاصه دیگه این رشته سر دراز دارد
دوستان هم زیاد جدی نگیرن (انگار خودم جدی نگرفتم).یه مدتی شل کن سفت کن در میارن و همه چیز به خوبی و خوشی حل میشه
![]()
ما هم گیمر ایرانی هستیم و بیدی نیستم که با این بادا بلرزیم. از زیر سنگم شده گیم جور میکنیم.
.gif)
https://telegram.me/Top2Download