امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی جدید کن لوین از عناوینی مانند Fallout و Dark Souls الهام گرفته است
سلام 
نقل‌قول: بازی جدید او فقط یک عنوان شوتر اول شخص نخواهد بود و ترکیبی از ژانرهای مختلف است
نگفته سبک بازی کلن لوین چند ژانره هستش. جمله بندی منبع به صورت ضمیره و منظورش بازی هایی هستش که الهام گرفته، از ژانرهای مختلفی بوده نه خود پروژه لوین.
نقل‌قول: ساخته‌های قبلی خود شباهت دارد
ساخته های "ابتدایی" خود شباهت دارد درسته. یعنی اولین بازی های ساخته شدش نه یه چیزی مثل بایوشاک اینفینیت که یک ساخته قبلی محسوب میشه! 
مثال بارز و کاملا تابلو این جمله هم System Shock 2 از قدیمی ترین بازی های لوین  S0 (2) چون قبلا هم گفته بود پروژه جدیدش دارای مضمون علمی تخیلیه و هوش مصنوعی و غیره هست.
نقل‌قول: لوین افزود که انتخاب نام برای بازی جدید خود کمی پیچیده است و هنوز نام خاصی را پیدا نکرده‌اند
منظورش نام بازی نیست. منظورش اسم بردن از بازی هایی هستش که منبع الهامش بودند. میگه نمیتونم دقیقا اسم ببرم بگم کدوم یکی منبعم بوده.
-----
سعید هنوز کیفیت اخبارت جای کار داره. فعلا تگ و دسترسی گرفته میشه یه مدت تمرین کن توی انجمن اگر خواستی منم کارهات رو نظارت میکنم. واجد شرایط شدی خودم خبرت میکنم.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بازی جدید کن لوین از عناوینی مانند Fallout و Dark Souls الهام گرفته است - توسط A.R.A.$.H - 12-29-2015, 02:17 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی بازی ترسناک The Dark World: KARMA (تریلر و اطلاعات تکمیلی) novinspot 1 6,346 01-20-2024, 07:13 PM
آخرین ارسال: mahdi1717
  نینتندو در وب سایت خود از بازی جدید Mario + Rabbids خبر داد unco.tech 0 6,313 06-12-2021, 09:44 PM
آخرین ارسال: unco.tech
  ثبت اختراع جدید سونی اتصال شبکه‌ای کنترلر پلی‌استیشن را برای بازی‌های ویدئویی پردازش White Beard 1 4,815 02-08-2021, 06:16 PM
آخرین ارسال: samin2013
  عذرخواهی خالق Assassin’s Creed برای وجود برج‌‌ها در آثاری مانند مجموعه‌ی Farcry و Leg White Beard 0 1,423 10-22-2019, 09:45 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نسخه‌ی بعدی سری Gears ممکن است از سریال The Handmaid’s Tale الهام بپذیرد White Beard 0 1,424 10-22-2019, 09:39 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان