01-01-2016, 12:31 AM
(آخرین ویرایش: 01-01-2016, 12:32 AM، توسط Lightninghero.)
(01-01-2016, 12:19 AM)station نوشته است:ممون از با خبر کردن(01-01-2016, 12:07 AM)Lightninghero نوشته است: به نظر من هر تگ ارزش ها و خصوصیات خودش رو داره حالا سوال اینجاست که چرا خبرنگار نتونه اعتبار بده؟ یعنی ارزش کم تری نسبت به تگ های دیگه داره شاید هم فکر می کنید که ممکنه سوءاستفاده بشه!!! (گفتم شاید ها) خب پس برای ثابت شدن بهتره به صورت ازمایشی اعتبار دهی به خبرنگاران داده بشه.
یه نظریه دیگه: خبرنگاران عزیز شما کارتون خبر گذاشتن هست نه اعتبار دادن به کیفیت کار این وظیفه مدیران هست مدیران حرفه ای هم قبلا مدیر بودند پس در اعتبار دادن نقش دارند.
ببینید عرض کردم که چرا دسترسی اعتبار دادن رو از خبرنگاران گرفتیم. بنده بعد از تذکر(به سرپرست وقت) این کار رو انجام دادم. از طرفی هم قرار نیست تا ابد این دسترسی گرفته شود. در حال حاضر کاربران ماندگار هم قابلیت اعتبار دهی ندارند. پس حساسیت آنچنانی نسبت به این موضوعات به خرج ندید چون ما برخورد نمیکنیم مگر درصورت خطا یا اشتباه.
راجع به نظریه تون هم بگم که اشتباه میکنید. بخشی از کار تحریریه(خبرنگاری و نویسندگان سایت) نظارت و نظردادن به مقالات انجمن هست. ولی متاسفانه 3-2 سالی میشه که نقش این کار در انجمن بشدت کم رنگ شده. در گذشته اعتبار چندان مهم نبود. مهم نظرشما در مقاله شخص نویسنده بود و ایرادات و انتقادات شما برای اون نقد بود و هست! حالا اگر اعتباری هم وجود داشت، متناسب با زحمت و کیفیت نوینسده و مطلب داده میشد! مسلما از رفت و آمد چندین و چند باره سیستم اعتباردهی در چندسال اخیر بودید. جالبه بدونید که در حال حاضر، اکثریت افراد با سابقه و مدیران سابق و فعلی، راضی به حذف کلی سیستم اعتبادهی هستند.
بله به قدری کم رنگ شده بود که من چیزی ندیدم
حذف؟ من مخالفم اعتبار همیشه باعث تشویق میشه و تاثیر زیادی داره الان دیگه مثل قبل نیست که به اعتبار اهمیت داده نشه شما یه سه ماه اعتبار دهی رو حذف کنید همه چی معلوم میشه هر چیزی با ازمایش معلوم میشه
الان افراد چهارده سال و پانزده و شانزده و ... بیش تر شدند و این اعتبار باعث جلب توجهشون میشه که نتیجه گذاشتن تاپیک ها ی با کیفیت ( به مرور زمان) و پیشرفت انجمن میشه.
همیشه نظرات کاربران محترم مهمه اگه از اعتبار خوششون میاد و دوست دارن که باشه پس چرا نباشه
هدف ما جلب رضایت شما
.gif)
![[تصویر: er462hi3v3z7.jpg]](http://s6.uplod.ir/i/00896/er462hi3v3z7.jpg)