امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015
سلام خسته نباشید خدمت مدیران عزیز
امسال یکی از سال های نسبتا خوب انجمن بود؛ هرچند به نظرم یکم انجمن خلوت تر از قبل شده و مقالات و نقد ها و ... که خود کاربران معمولی و کاربران فعال و کلا غیر مدیر ها منتشر می کنند، به شدت کاهش پیدا کرده. مدیر های فعلی هم با این که به نحو احسن انجام وظیفه می کنند (بدون تقویت مادی و حتی با توجه به نظرات قبلی، معنوی!)، ولی با رفتن Old.Snake و Blue Sun عزیز، یکم بروز رسانی انجمن افت کرده و تیم مدیریتی به نحوی با نداشتن مدیر ارشد ناقصه و مدیر کل انجمن داره زحمتی چند برابر می کشه و دوستان هم که با قدردانی بی سابقه شون از خجالت ایشون در اومدند! من به شخصه از تمام مدیران زحمت کش گیمفا -چه اونهایی که جدا شدند و چه اونهایی که هنوز هستند - تشکر می کنم و دستشون رو به گرمی می فشارم!
یک سخنی هم با خبرنگاران و دارم که متاسفانه یکم زیاده روی کردند:
دوستان
به جای اینکه وقت خودتون رو تلف می کردید و چندین ساعت بحث بیهوده می کردید، می تونستید به صفحه ی اصلی سایت که میگید بلند مرتبه تره (من خودم هیچ نظری ندارم و تا به اینجای عمرم حتی فکر مقایسه ی این دو بخش از ذهنم رد هم نشده بود) خدمات رسانی کنید و صفحه ی اصلی رو آپدیت کنید. الان احساس می کنم تفرقه ای بزرگ بین فروم و صفحه ی اصلی افتاده که ما یک گروهیم؛ بچه های صفحه ی اصلی یک گروه دیگه. یدونه اتحاد گیمفا زبان زد بود که اونم ترتیبشو دادن. برای نخودی های دیگه هم که عین قاشق نشسته پریدن وسط و آتیش بیار معرکه شدند، آرزوی شفا از جانب پروردگار حق را طالبیم...
یک نکته ی دیگه: شما عزیزان کار های مهم تری در صفحه ی اصلی دارید تا اعتبار دادن به اعضای انجمن. خود کار آپدیت کردن صفحه ی اصلی واقعا کار سخت و وقت گیری هست و دیگه زمانی واسه کار های دیگه باقی نمیزاره.

در ضمن زدن این تاپیک کار کاملا درست و به جایی بود و نشان از ارزشی داره که مدیر کل برای انجمن و کاربراش قائله. امیر خان می تونست اصلا این تاپیک نزنه. یک عده عقده ای و بی ظرفیت تشریف دارند(هیچکس رو خطاب قرار ندادم. حمله نکنید!)، مدیر کل چیکار کنه؟ بعضیا حرفای خارجی میزنن!!! 

یک پیشنهاد هم دارم (اگه قابل بدونید!):
اگه میشه یک چارتی (اگر هم چارت نشد؛ یک تاپیک ثابت) درست کنید که بهترین کاربران و کلا اعضای انجمن از نظر نوشتن مقالات مفید مشخص بشه (بر اساس کیفیت مقالات). مثلا با نمره دادن چند تن از اساتید عزیز و مجرب (مثل همون عزیزانی که در آکادمی، همین نقش رو بازی می کردند). فکر کنم این باعث بشه که انگیزه ی بچه ها هم برای نوشتن مقاله های بیشتر و هم برای افزایش کیفیت بالا بره. این حس رقابت می تونه خیلی کارساز باشه! حتی خود مدیریت صفحه ی اصلی هم می تونه از این جدول برای انتخاب تیم تحریریه بعدی هم استفاده کنه.
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia

پیام‌های داخل این موضوع
RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - توسط Devil Prince - 01-01-2016, 06:14 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پوشش زنده کنفرانس UNPACKED 2015 | با تکفارس همراه باشید! Wayne 1 4,624 11-27-2024, 08:31 AM
آخرین ارسال: kelpdemurrage
  فراخوان جذب نویسنده برای آکادمی گیمفا (تابستان 1395) Lazaretto 6 19,777 11-06-2024, 11:25 PM
آخرین ارسال: bertgoteja
  [مهم] فراخوان عضویت در تیم مدیریت فروم‌گیمفا White Beard 10 173,814 09-13-2024, 06:18 PM
آخرین ارسال: Richardjig
  سینماگیمفا: خدمتی دیگر از گیمفا – رونمایی از سایت سینمایی گیمفا It's Time 7 41,420 09-11-2024, 07:23 PM
آخرین ارسال: Garrettkag
  نظرسنجی برای ایجاد دو انجمن جدید در تالار گیمفا Station 16 33,742 08-09-2024, 04:31 PM
آخرین ارسال: Anya63Pr

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان