01-02-2016, 06:49 PM
(01-02-2016, 02:41 AM)lord mahdi نوشته است: خب از طرف خودم به تیم مدیریتی انجمن تبریک میگم چون سال 2015 بخصوص تابستونی که گذشت واقعا انجمن پرهیاهو بود و مدیریت بسیار نقش مهمی رو ایفا کرد.
من خودم شنیدم و نمیشه انکار کرد؛ خیلی از دوستان نسبت به آقای حاجی زاده (Station) معترض هستن و میگن ایشون خیلی سخت گیره! دوستان باید حق بدیم و نباید کورکورانه نگاه کرد؛ مدیریت یه فضایی مثل انجمن گیمفا که بسیار پرطرفدار و شلوغ هستش کار سختیه و گاهی وقتا برای اینکه نظم حاکم بر انجمن بشه باید سخت گیرانه عمل کرد. دقیقا مثل یه مدرسه دبیرستانی رو فرض کنید که یه ناظم پخمه داره (مثل مدرسه بغلی ما) که انواع خلاف ها توش انجام میگیره ولی اینطرف تو مدرسه ی ما یه ناظمی هست (که مث سگ ازش میترسیم
) و کسی عمرا جرعت انجام کار اشتباه رو نداره و اینطوری نظم هم خیلی بالاتره!
اما یه سری مشکلاتی هم دیده شده از جمله اینکه حس میشه یه اختلافاتی در درون افراد سایت هستش و دقیقا نمیدونیم چه مشکلیه اما به هر حال امیدوارم حل بشه چون جنگ داخلی همیشه مانع پیشرفته، الانو نمیگم که دوستان خبرنگار و مدیران انجمن یکمی حرفایی رو مطرح کردن که نباید مطرح میشد. منظورم گذشته هاست از جمله مقاله معروف "16 دشمن بتمن" که کلی سوژه شد و اگه یادتون باشه دوستان تحریریه و سایت و انجمن از خجالت هم قشنگ در اومدن.![]()
اما با این حساب نمیتونیم عملکرد انجمن ناقص بدونیم و بنظرم امسال (سال 2016) میتونه باز هم بهتر باشه بشرطی که دوستان کاربر هم همراهی کنن. مثل اینکه آیتم های خوبی هم خواهیم داشت از ویتامین G محمد معین عزیز تا مقالات کاربران که مخاطبان پرپاقرص خودشو و البته یه سری پروژه های ویژه ی مخفی...!
امیدوارم دوستان مدیر هم حمایت های لازمه رو از تمامی کاربران داشته باشن.
با امید سالی پرنشاط برای دوستان انجمن و سایت گیمفا!
سلام علیکم بر کاربر فعال انجمن
سپاس از نظری که دادید. اما بپردازیم به موضوعاتی که مطرح کردید.
بسیار برای ما مسرت بخشه که اعضای انجمن هم خودشون رو جای ما قرار میدند تا متوجه بشند که تیم مدیریت باید در بعضی شرایط یک سری تصمیمات بگیره. همان طور که ماهم یک زمانی کاربر بودیم و شیطنت ها و دوران خودمون رو داشتیم. پس ماهم، خودمون رو جای شما میذاریم.
درباره اختلافات و چنین موضوعاتی هم عرض کردم قبلا که از این موضوعات خبری نیست و اشتباه فکر میکنید. صحبت های دقیق رو در پاسخ قبلی بنده به محمدامین عزیز میتونید ببینید. سردبیر هم بر این موضوع تاکید کردند پس بحثی باقی نمیمونه.
درست میفرمایید. مسلما نواقصی هایی هم داشتیم و انشاالله سعی میکنیم در سال جدید بهتر از قبل باشیم منتهی با کمک یکدیگر. حتی شما کاربران.
.gif)
![[تصویر: Wolves_ofThe_North.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8281927368/Wolves_ofThe_North.jpg)