امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی Assassin,s Creed: Chronicles India/ اساسین هندی
(01-28-2016, 04:31 PM)Free man نوشته است: سلام [تصویر:  s0%20(2).gif] 

خوب داداش گلم، به چشم بنده کمترین اینا اشکلات کلی مقاله هست.
1- بی تکلفی و شیوایی متن موقع نوشتن جملات رعایت کن. به عنوان مثال همون جمله اول:
نقل قول: نوشته است:همینطور که مطّله هستید از سال 2007 است که سری Assassin,s Creed  به صورت سالیانه منتشر می‌شود.

بهتره جمله به این شکل تغییر کنه:
نقل قول: نوشته است:همانطور که مطلع هستید از سال 2007 تا به امروز هرساله شاهد انتشار سالیانه سری AC هستیم.

2- این جمله:
نقل قول: نوشته است:که بعضی از آن ها با شکست و بعضی ها با موفقیّت عرضه می‌شوند که البته تعدادشان محدود است.

دقیقا نیاز به ترجمه داره!!!

گفتی که « شکست و بعضی ها با موفقیّت عرضه می‌شوند »... همه با موفقیت عرضه میشن! عرضه شدن منظور انتشار و فروش بازی هست [تصویر:  s0%20(24).gif] 
بعدش ادامه جمله اصلا معلوم نیست چیه! « تعدادشان محدود است » !!! دقیقا تعدا چی محدوده؟؟! اشتباه هست، مثلا باید می‌گفتی تعداد این عناوین موفق کم است. هرچند که جمله کلا مشکل داره. [تصویر:  s0%20(24).gif] 

3- این جمله یه بار دیگه بخوان؛ فهمیدی ما رو هم در جریان بزار!
نقل قول: نوشته است:در این وی یوبیسافت تصمیم گرفت که سه نسخه از سری اساسین را به صورت 2.5 بعدی و با پسوند:Chronicles که دارای سه نسخه:China,India,Russia که اول قرار بود این سه نسخه به عنوان Season Pass منتشر شوند،که این قضایا به دلیل شکست یونیتی و رایگان شدن Season Pass به هم ریخت به صورت جدا ریلیز شد. 

4- این جمله رو هم داشته باش

نقل قول: نوشته است:داستان بازی پیرامون شخصی به نام Arbaaz Mir است که داستان به جدال تو فرقه ی دربازی به نام Tempelars و Assassin,s ها می پردازد.

داستان بازی زیاد قابل تعریف نمی باشد و در سطح قابل‌قبولی وجود دارد.

خوب اول از همه باید بگی:

نقل قول: نوشته است:داستان بازی پیرامون شخصی به نام Arbaaz Mir رقم می‌خورد که داستان به جدال تو فرقه ی دربازی به نام Tempelars و Assassin,s ها می پردازد.

داستان بازی زیاد قابل تعریف نمی باشد و در سطح قابل‌قبولی وجود دارد.
داستان بازی چندان قابل قبول نبوده و در سطح مطلوبی قرار ندارد.

یه موضوعی هست اینه که اکثر نویسنده ها « توی نقد » با بخش داستان مثل پیشنمایش رفتار می‌کنن! قرار نیست تو نقد داستان تعریف کنی! بلکه قرار به سبک روایت داستان، کلیات داستان و نکات ضعف و قوت شخصیت‌ها بپردازی و به طور کلی نقدش کنی.

5- 

نقل قول: نوشته است:گرافیک،گرافیک و گرافیک چیزی که امروزه از زبون هرکسی درمیاد

عامیانه ننویس [تصویر:  s0%20(24).gif]

یه موضوع کلی دیگه اینه تا حد ممکن از کلمه « چیز » استفاده نکنید [تصویر:  s0%20(24).gif]
نقل قول: نوشته است:گرافیک،گرافیک و گرافیک چیزی که امروزه از زبون هرکسی درمیاد تا از چیز مورد علاقش دفاع کنه،

خیلی سبکه جمله برا یه نقد!

6- رسیدیم به موسیقی که مثل همیشه Ubisoft Music چیزی کم نزاشته [تصویر:  s0%20(2).gif] من یوبی باگ موزیک نمیشناسم!

کلا تو متن اشتباهاتی مثل اشتباهات بالا به وفور پیدا میشه! کلا متن ویرایش کن [تصویر:  s0%20(24).gif]

چندتا نکته کلی و اضافی:

1- بعد از هر علامت نگارشی از قبل « ، / ؛ / . / و... » یک فاصله ایجاد کنید.
2- افعال پیشوندی می بایست دارای نیم‌فاصله باشن. یعنی با کلید‌های کنترل+شیفت+2 نیم فاصله ایجاد کنید. مثال: می‌رویم. می رویم و میرویم غلط
3- علائم جمع و ترین ها نیم فاصله لازم دارن.  مثال: بچه‌ها یا زشت‌ترین
4- تو نقد حتمی ملزم به تقسیم بندی متن و بخش بخش کردن اون نیستی.
5- یک بار قبل انتشار مقاله بخوان ( کاری که خودم کاهی انجام نمیدم [تصویر:  s0%20(43).gif] ) تا غلط‌های املایی و نگارشی رفع بشه

خسته نباشی [تصویر:  s0%20(29).gif]  منتظر نقد بعدیت هستم [تصویر:  s0%20(24).gif]  به امید خدا قوی ظاهر شو! 

در ادامه صحبت های آقای خزایی من یه چیز دیگه هم بگم که از نظر من خیلی میتونه توی زیبایی مقاله کمک کنه ( البته اختیاری و می تونی انجام ندی ولی من از زمان آکادمی تا به اینور این کار رو میکردم)

سعی کن به جای کلاماتی مثل مقدمه، گرافیک و ... یه جمله کوتاه بنویسی... مثلا من برای اولین نگاهی که برای بازی Rise Of Tomb Raider نوشتم برای بخش داستانی به جای نوشتن « داستان» از جمله « در پیچ و خم زندگی » استفاده کردم... اینجور کلمات همونطور که گفتم باعث زیبا شدن مقالت میشه و سطح مقالتو مبتدی نشون نمیده.

سعی کن توی اکثر نقدایی که انجام میدی یه نیم نگاهی به نسخه قبلی داشته باشی ( منظورم این نیست مثلا این رو با Syndicate مقایسه کنی برو مثلا با همون چین و روسیه مقایسش کن... اگه هم بازی اولین نسخش هست که کلا بیخیال)

یه نکته دیگه هم هست... اونم اینه که اندازه متن رو با اندازه عنوان ها یکی کن. شاید این از نظر شما یا دوستان بزرگ کردن سایز عنوان ها به معنی جدا کردن بخش های مختلف مقاله باشه ولی ترتیب مقاله رو از نظر من بهم میزنه... به جای بزرگ کردن سایز عنوان ها از پر رنگ کردن عنوان ها می تونید استفاده کنید.
نوشته های زیر عکس بسیار ریزه کمی بزرگ تر شه بهتره

سعی کن یه عکس باحال برای مقالت درست کنی S0 (2) ( که این دیگه کلا لازم نیست ولی من زمانی که تو فروم فعالیت می کردم برای پیشنمایش ویچر خودم اینکار رو کردم که به نظرم خیلی باحال شده بود مقالم  Ghelion  ) 

با تشکر...
[تصویر:  x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نقد و بررسی Assassin,s Creed: Chronicles India/ اساسین هندی - توسط Edge And Christian - 01-28-2016, 10:08 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,978 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,114 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,521 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان