02-06-2016, 09:05 PM
(02-06-2016, 12:45 AM)ERFAN RP نوشته است: اتفاقا اصلا غول سختی نیستداداش خیلی خیلی ازت ممنونم بالاخره کشتمش و به پایان کامل بازی رسیدم دم همه اونایی که راهنماییم کردن گرم البته من به جای تفنگ از executioners gloves استفاده کردم چون قدرت تیرم کم بود ولی همونجور که گفتی ازش دور موندم و کشتم واقعا دمت گرم
سلاحی بردار که استامینای کمی ازت رو استفاده بکنه(Holy Blade) از این اسلحه برای ضربه معمولی استفاده بکن، از یک سلاحی که قدرت تخریب زیاد داره و سریع میشه حالت قدرتش رو فعال کرد استفاده بکن(Hunter Axe)
توی نیمه اول سریع بزنش زیاد از بلادوایل استفاده نکن، تا حد امکان ضربه هاشو با کویک سیلور دفع کنی، اون موقعه قشنگ میتونی جونشو خالی کنی.
نیمه دوم کلا نزدیکش نشو!!!
از آیتمی که قدرت ضربه تیر رو زیاد میکنه استفاده بکن(اسمشو یام نیست) از راه دور بزنش.وقتی میره بالا یا کلا یکم غیر طبیعی نشون داد فرار بکن، سعی کن از Holy Blade استفاده بکنی که استامینای کمتری استفاده میکنه و راحت میتونی از دستش فرار بکنی.
از آیتمات درست استفاده بکن
ولی دلم خیلی واسه این مبارزه تنگ میشه موسیقی و مکان مبارزه منو برد به حال و هوای اخر فیلمای ژاپنی که دو تا سامورایی با هم مبارزه میکنن و موسیقیش هم واقعا شاهکار بود
اگه سه تا تروفی دیگه بگیرم به امید خدا پلات میشه که یکیش پایان سوم بازی هست ولی دو تای دیگه واسم یه خورده سوال ایجاد کرده
سوال اول
این beast claw دقیقا کجاس ؟ فقط همین یه سلاحو میخوام واسه گرفتن تروفیش و ایا واسه تروفیش فقط یه مدل از سلاح ها کافیه یا همرو باید گیر بیاریم ؟ چون من تو اینترنت رفتم دیدم به جز مدل معمولیش یه مدل uncany و یه مدل دیگه هم داره
و سوال دو
برای رسیدن به queen yharnam باید فقط همون chalice اولی رو تموم کنیم (اسمشو یادم نیست خیلی سخته اسمش ) یا باید ailing loran و isz و اون یکی هم تموم کنیم ؟