(02-10-2016, 09:58 PM)kzp525 نوشته است: سلامسلام
این قسمت این دوتا فایل لینک دانلودش کار نمیکنه لطفا درست کنید
کاربران عزیزی که در نسخه های فشرده مانند کورپک مشکل مراحل را دارند و یا در لودینگ مرحله ای گیر و یا کرش می کنند به این خاطر هست که گروه کورپک به اشتباه چند فایل بازی که مربوط به بخش داستانی و مراحل بازی می شود را پاک کرده.
برای حل این مشکل فایل های زیر را دانلود و در این محل کپی کنید.
Grand Theft Auto V/Update/X64/dlcpacks
دانلود فایل های پاک شده
mppatchesng
mppatchesng2
ینی صفه باز میشه ولی هیچ لینکی برای دانلود نیست
یا اگه من اشتباه میکنم .لطفا طریقه دانلودشو بگین!!!
ولی خدایی هیچ لینکی نیست!!!!
به لینک زیر برید و فایل ها رو دانلود کنید.
Missing
(02-11-2016, 11:01 PM)MATIN.RH نوشته است: سلام خسته نباشید من اپدیت ۵ بازی gtav رو هم ریختم بازم لگ داره موقع رانندگی لگ زیادی داره حتی وقتی گرافیک بازی رو هم بیارم پایین پایین بعضی اوقات خیابون و ساختمونا غیب میشن ولی وقتی لپ تاپو به شارژ میزنم و بازی میکنم لگ زدنش کمتر میشه و اگه زیاد بازی کنم بعضی اوقات شاید ساختمونا واسه یکی یا دوثانیه غیب شه من فن هم گرفتم واسه لپ تاپسلام
اطلاعاتم لپ تاپمم اینه= سیپیو= Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
گرافیک= NVIDIA GeForce GT 740M 4GB
رم=6 گیگابایت
مدل لپ تاپم اینه=ASUS K451LN - C
لطفا اگه میشه بگین مشکل ازچیه ممنون
میشه بگید شما از چه نسخه و کرکی استفاده می کنید؟
در ضمن همیشه موقع بازی با لب تاب اون رو مستقیم به برق وصل کنید و باتری رو از لب تاب خارج کنید. لب تاب رو جایی قرار بدید که زیر اون خنک باشه و هوا رد و بدل بشه.
آپدیت کارت گرافیک هم قراموش نشه.
(02-07-2016, 06:27 PM)aminnasiry نوشته است: سلام بازیم خراب شده اومدم 5 تا اپدیت رو ریختم اینطوری شد تا قسمت loading story mode میره وولی بعدش وسط همون لود کردن stop working میده[img]file:///C:/Users/a/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(51).png[/img]سلام
نسخه ی بازی شما و کرکی که استفاده کردید چیه؟