نظرسنجی: بنظر شما کدام فیلم استحقاق کسب اسکار " بهترین فیلم" را داشت?
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
Bridge Of Spies
0%
0 0%
Brooklyn
0%
0 0%
The Big Short
0%
0 0%
The Martian
5.88%
1 5.88%
Mad Max:Fury Road
41.18%
7 41.18%
Spotlight
0%
0 0%
Room
5.88%
1 5.88%
The Revenant
47.06%
8 47.06%
در کل 17 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیست برندگان مراسم اسکار ۲۰۱۶ |اسپات‌لایت بهترین فیلم و مدمکس با ۶ جایزه خوش درخشیدند
(02-29-2016, 07:42 PM)بالایی   Tyrion نوشته است: این کریستوف والتز که اختلاف بین دوتا اسکارش 3 ساله چجوری میگی دو بار پیاپی؟  S0 (2)
توی تاریخ آکادمی فک کنم فقط تام هنکس و اسپنسر تریسی دوسال پشت سر هم اسکار گرفتن.

خب درسته دیگه، در دو فیلم پیاپی تارانتینو بازی کرده، اسکار گرفته S0 (2)
البته اصلاح می‌شود، اونجا چک نکردم و منظورم با سال‌های پیاپی قاطی شد، یاد دو فیلم پیاپی تارانتینو افتادم و هر دو مراسم اسکار رو هم دیده بودم اونجا به اشتباه نوشتم S0 (2) تنکیو( اونجا هم یه اصلاح اضافه شد تا دوستان در جریان باشن و اطلاعات اشتباه ندیم S0 (2)  )
و . . . باید اضافه کنم که کاترین هپبورن فقید ( Katharine Hepburn ) هم دوبار پیاپی اسکار گرفته و البته فکر کنم با چهار اسکار نقش اصلی که گرفته رکورد دار هم هست( اینو هم چک نکردم، برید ببینید درسته یا نه بعد بیایید غلط گیری کنید S0 (2)  )

خب فکر میکردم استقبال از این بخش یه روزه بیشتر باشه، کلا تب اسکار تو انجمن پایینه انگار!
آما . . .
بگذریم از این مباحث شیرین من دوست داشتم اسکارو این بگیره و اون بگیره و ...  ،ولی  فکر کنم همه دیگه به نذر و نیاز افتاده‌ بودن که لئوناردو دیکپریو امسال دیگه اسکار رو ببره،
راستش یه نکته‌ای رو باید اشاره کرد که علاو‌ه بر اینکه شاید بگن کلا آکادمی با این مشکل داره و از این داستانا و ... ولی به رقبایی هم که داشته باید اشاره کرد. مثلا اون سالی که برای الماس خونین( که بازی خوبی هم داشت) کاندید شد ییهو فارست ویتاکر میاد و یه بازی تحسین شده انجام میده و اسکار رو میگیره . . . از این دست تقابل‌ها زیاده . . .
مثل آل پاچینو که با اون بازی فوق‌العادش در بعداز ظهر سگی میخوره به پست جک نیکلسون و دیوانه بازیش در پرواز بر فراز آشیانه ی فاخته، شاید هر سال دیگه ای بود اسکار رو میتونست ببره . . .

اما بریم سراغ فیلمی که من دیدمش یعنی مکس دیوانه: جاده‌ی خشم:

- این بخش های فنی رو که من همه فیلمها رو ندیدم تا مقایسه کنم ولی تدوین و صدای  Mad Max حرف نداشت، اسکار تصویربرداری رو هم اگه میگرفت تعجبی نداشت.
(بحث تکمیلی در مورد این بخش ها و بقیه مسائل فنی بماند)

- اما خب تام هاردی هم ماشاا... طرفدار زیاد داره و شاید همه توجه ‌ها به اون باشه  توی فیلم ولی به نظرم بازی شارلیز ترون لول بالاتری داشت از هاردی، با اینکه فیلم طوری نیست که زیاد به کرکترها پرو بال بده( منظور اکشن نیست بلکه اون پرداخت فیلمنامه روی شخصیت‌ها و ...  هست ) بخصوص با وجود کم دیالوگ بودن و  ... اما شارلیز ترون این کرکتر رو به زیبایی به یکی از قهرمانان زن به یادماندنی تبدیل میکنه، هرچی دیالوگ کمه با نگاهش جبران میکنه ترون،  شاید Mad Max همونقدر که فیلم مکس هست ، فیلم فیوریوسا هم هست و شاید بیشتر . . . اگه نامزد اسکار میشد هم تعجبی نداشت!
(اینم بحث تکمیلیش بماند)

دوستان متخصص در مورد فیلمها صحبت کنن تا ما هم مستفیض بشیم، فقط یه روزه‌ها  . . . یا بود(مثل این فیلمها میمونه که کارکترش تا ساعت دوازه فرصت داره تا  . . . S0 (2) )

آما داستان ادامه دارد‌. . . شاید . . .
[تصویر:  Last_Warrior.png]

پیام‌های داخل این موضوع
RE: لیست برندگان مراسم اسکار ۲۰۱۶ |اسپات‌لایت بهترین فیلم و مدمکس با ۶ جایزه خوش درخشیدند - توسط Last Warrior - 03-01-2016, 12:09 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاریخ انتشار بلوری فیلم John Wick 3: Parabellum تایید شد fnazari 0 2,140 07-30-2019, 12:45 PM
آخرین ارسال: fnazari
  لیست برندگان اسکار۸۹ام | فرهادی برنده دومین جایزه اسکار شد Station 0 11,112 02-27-2017, 07:21 PM
آخرین ارسال: Station
  برندگان مراسم بفتای ۲۰۱۷ مشخص شدند Station 0 12,231 02-13-2017, 07:31 PM
  برندگان سیمرغ بلورین سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد Station 1 2,051 02-10-2017, 11:06 AM
آخرین ارسال: isapor123
  لیست نامزد‌ین جوایز اسکار ۲۰۱۷ اعلام شد| رکوردِ تاریخیِ لا لا لند Station 0 1,709 01-24-2017, 09:28 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان