امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شمشیر بران، مرگ هیولا | اولین نگاه به Dark Souls 3
(03-04-2016, 10:57 PM)shmshayan نوشته است: مقاله بسیار خوبی بود.

چند نکته رو اگر مد نظر قرار دهید می‌توانید مقالات خوبتری را بنویسید

*در ابتدا عنوان مقاله بهتر است گیراتر باشد مثلا اگر به جای "شمشیر بران، مرگ هیولا" از عنوان (پایان تاریکی) استفاده می‌کردید همزمان به پایان این سری هم اشاره کرده بودید و در عین حال گیرایی بهتری داشت.
*قسمتی را که از تاریخچه بازی سخن گفته بودید بسیار خوب بود اما بهتر بود با عنوان تاریخچه این پاراگراف رو شروع می‌کردید و عنوان "اهریمن تاریکی | جلد سوم" برای شروع نوشته پاراگ راف بعدی قرار می‌دادید.
*بهتر بود به جای "بازهم سخت" در پاراگراف دوم از کلمه (سختتر) استفاده می‌کردید چرا که بهتر حس روند رو به رشد سختی بازی را به خواننده ارائه می‌کند.
*در جمله "حال صداهای آزار دهنده و غرش اژدها را نیز چاشنی کار کنید" به جای "صداهای آزاردهنده" از (صداهای دلهره آور) و از این قبیل بهتر است استفاده کنید چرا که "صداهای آزاردهنده" نکته منفی محسوب می‌شود.

در نهایت باز هم باید بگویم که بسیار مقاله خوبی بود S0 (62)
قبل از هرچیزی ممنونم از اینکه بنده رو قابل دونستید و برای مقاله‌ی بنده وقت گذاشتید.
نکاتی که اشاره کردید رو حتما آویزه‌ی گوشم میکنم.
فقط یه نکته :
نقل‌قول: *قسمتی را که از تاریخچه بازی سخن گفته بودید بسیار خوب بود اما بهتر بود با عنوان تاریخچه این پاراگراف رو شروع می‌کردید و عنوان "اهریمن تاریکی | جلد سوم" برای شروع نوشته پاراگ راف بعدی قرار می‌دادید.
بنده ترجیح دادم برای این مقاله از یک استاندارد جهانی استفاده کنم که اون هم نوشتن مقاله با سه تیتر هست. اولین تیتر رو به مقدمه نسبت دادم و دو تیتر بعدی رو هم به موضوع اصلی و در نهایت کلام پایانی اختصاص دادم. هرچند که گفته‌ی شماهم وجهه‌ی خوبی به نوشته می‌داد.

بازهم از شما متشکرم... S0 (74)

(03-04-2016, 11:09 PM)cttr نوشته است: وداع با دنیای Dark Souls
عالی بود عالی  S0 (62)

ممنون. نظر لطفتونه...

(راستی راجب به امضات باید بگم که من پایم-- ببین من کیم که تو پست خودم دارم اسپم میدم S0 (2) )
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: شمشیر بران، مرگ هیولا | اولین نگاه به Dark Souls 3 - توسط سجاد محمدی پور - 03-04-2016, 11:14 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,637 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,366 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS
  مهمانان ناخوانده‌ی تالوس | اولین نگاه به Prey Iker Casillas 0 1,330 09-24-2016, 04:16 PM
آخرین ارسال: Iker Casillas
  چرا فکر می‌کنیم یک بازی مثل Dark Souls خیلی سخت است؟ - رمزگشایی از الگوی‌های کلاسیک Clegane 3 3,155 08-08-2016, 03:53 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway
  مرگ شیرین | نگاهی به ۳ گانه Dark Souls و تاثیرات آن بر صنعت بازی‌های رایانه‌ای saeed aghababaee 17 5,335 07-30-2016, 07:46 PM
آخرین ارسال: Devil Prince

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان