03-04-2016, 11:14 PM
(آخرین ویرایش: 03-04-2016, 11:17 PM، توسط سجاد محمدی پور.)
(03-04-2016, 10:57 PM)shmshayan نوشته است: مقاله بسیار خوبی بود.قبل از هرچیزی ممنونم از اینکه بنده رو قابل دونستید و برای مقالهی بنده وقت گذاشتید.
چند نکته رو اگر مد نظر قرار دهید میتوانید مقالات خوبتری را بنویسید
*در ابتدا عنوان مقاله بهتر است گیراتر باشد مثلا اگر به جای "شمشیر بران، مرگ هیولا" از عنوان (پایان تاریکی) استفاده میکردید همزمان به پایان این سری هم اشاره کرده بودید و در عین حال گیرایی بهتری داشت.
*قسمتی را که از تاریخچه بازی سخن گفته بودید بسیار خوب بود اما بهتر بود با عنوان تاریخچه این پاراگراف رو شروع میکردید و عنوان "اهریمن تاریکی | جلد سوم" برای شروع نوشته پاراگ راف بعدی قرار میدادید.
*بهتر بود به جای "بازهم سخت" در پاراگراف دوم از کلمه (سختتر) استفاده میکردید چرا که بهتر حس روند رو به رشد سختی بازی را به خواننده ارائه میکند.
*در جمله "حال صداهای آزار دهنده و غرش اژدها را نیز چاشنی کار کنید" به جای "صداهای آزاردهنده" از (صداهای دلهره آور) و از این قبیل بهتر است استفاده کنید چرا که "صداهای آزاردهنده" نکته منفی محسوب میشود.
در نهایت باز هم باید بگویم که بسیار مقاله خوبی بود
نکاتی که اشاره کردید رو حتما آویزهی گوشم میکنم.
فقط یه نکته :
نقلقول: *قسمتی را که از تاریخچه بازی سخن گفته بودید بسیار خوب بود اما بهتر بود با عنوان تاریخچه این پاراگراف رو شروع میکردید و عنوان "اهریمن تاریکی | جلد سوم" برای شروع نوشته پاراگ راف بعدی قرار میدادید.بنده ترجیح دادم برای این مقاله از یک استاندارد جهانی استفاده کنم که اون هم نوشتن مقاله با سه تیتر هست. اولین تیتر رو به مقدمه نسبت دادم و دو تیتر بعدی رو هم به موضوع اصلی و در نهایت کلام پایانی اختصاص دادم. هرچند که گفتهی شماهم وجههی خوبی به نوشته میداد.
بازهم از شما متشکرم...
(03-04-2016, 11:09 PM)cttr نوشته است: وداع با دنیای Dark Souls
عالی بود عالی
ممنون. نظر لطفتونه...
(راستی راجب به امضات باید بگم که من پایم-- ببین من کیم که تو پست خودم دارم اسپم میدم )