03-09-2016, 04:43 PM
(آخرین ویرایش: 03-11-2016, 01:30 PM، توسط سجاد محمدی پور.)
با سلام خدمت دوست خوبم، آقا امیر...
کیفیت کلی مقاله نسبت به گذشته پیشرفت قابل قبولی کرده و از این جهت جا داره از شما بابت نوشتن مقالهای با این سطح کیفی، تشکر کنم. به طور کلی، محتوای مقاله در سطح قابل قبولی قرار داره و در مواردی جملات زیبا هم چاشنی بخش نگارش شده. علاوه بر اینها حجم کلی مقاله هم خوبه و بر نکات مثبت اون اضافه میکنه. اما در کنار این نکات مثبت، یک سری نکات منفی هم دیده میشه که باعث شده شکل کلی مقاله از استاندارد ها دور بشه. به طور کلی بخش مقدمه رو برای بیان مشکلات نگارشی در نظر میگیریم...
اول اینکه برای جذابیت بیشتر متن مقاله، سعی کنید همیشه اون رو در حالت تراز از دو طرف قرار بدید. در ثانی مقالات نقد و بررسی بهتره که با سه تیتر شروع و تموم بشه و ترکیب بخش های مختلف میتونست وجههی زیباتری به مقاله ببخشه.
جا داره یک سری نکات هم دربارهی بخش مقدمه بهش اشاره کنم. در بخش مقدمه لزومی نیست که در مورد بازی بحث بشه، چراکه قطعا هرکسی با دیدن عنوان مقاله، به راحتی میتونه حدس بزنه درچه موردی قراره بحث داشته باشیم. در بخش مقدمه همیشه سعی کنید به طور غیر مستقیم به دنیای بازی اشاره داشته باشید و درنهایت بخش مقدمه رو با یک غافلگیری (اشاره به بازی) مختومه اعلام کنید.
نقلقول: کیفیت خوب عنوان اشاره شده در کنار وجود نکاتی که در عناوین دیگر دیده نمیشود به سرعت سرنوشت ریمن را از نظر مالی تضمین کرداین جمله بیش از حد دچار تکلف شده. گاهی اوقات تکلف زیاد باعث میشه یک خواننده بارها یک جمله رو مطالعه کنه تا در نهایت بتونه ازش برداشت قطعی داشته باشه. بنظر بنده بهتر بود بجای "عنوان اشاره شده" به نام بازی اشاره میکردید. کلمهی "وجود" هم لزومی نداره در جمله قرار داده بشه. البته این جمله از لحاظ معنایی هم اندکی ابهام داره و همونطور که گفتم دچار تکلف شده. همچنین بهتر بود بجای "ریمن" مینوشتید "Rayman".
در ادامه، بخش "تاریخچه" رو هم با "مقدمه" ادقام کردید که اینکار چندان صحیح نیست. جلوتر میتونستید گذشتهی بازی رو به طور کامل شرح بدید.
نقلقول: اما عملکرد نا امید کننده Wii U در بازار فروش(،) باعث شد تا یوبیسافت تصمیم بگیرد که نسخهی جدید بازی که با عنوان Rayman Legends شناخته میشود را چند ماه به تاخییر انداخته و برای پلتفرم های دیگر نیز عرضه کند
بسیار خوب. در مقدمه ایرادات بزرگی دیده نمیشه. اگر چه بیشتر بخش مقدمه رو تارخچهی این عنوان تشکیل داده بود.
در آخر یک سری اشکالات تو بخش امتیاز دهی وجود داره:
نقلقول: نکات مثبت: پیشرفت اندک نسبت به نسخه پیشین، اضافه شدن یکسری قابلیت جانبی، گرافیک عالی، موسیقیهای شنیدنی، مراحل انتهایی هر کدام از بخش های اصلی، اضافه شدن حالت Foot Kung.پیشرفت اندک نسبت به نسخهی پیشین، نکتهی مثبتی محسوب نمیشه. ضمنا "Foot Kung" رو به "Kung Foot" تغییر بدید. علاوه بر اینها این بازی قطعا لایق نمرهی 9.5 نیست!
در کل مقالهی بسیار خوبی بود و به شخصه از خوندنش لذت بردم. مقالهی شما در سطح بالایی قرار داره و از این جهت بنده بسیار روی اون زوم شدم تا بتونم اون رو نقد کنم. استفاده از عکس های مناسب که محیط های مختلف بازی رو شرح میداد بسیار خوب بود. فونت مقاله هم بسیار عالی بود و از رنگ های مختلف هم برای زیبایی اون استفاده کرده بودید. نکات نگارشی هم تا حد امکان رعایت شده بود. در کل باید یه احسنت جانانه برای نوشتن این مقاله به شما گفت.... احسنت
موفق باشید امیر جان