03-11-2016, 05:31 PM
(03-11-2016, 05:24 PM)Yves Guillemot نوشته است:اول از همه چی تشکر از نویسنده بابت نقد بازی. خب مقالتو میبریم زیر ذربین
نقلقول:اما در صداگذاری کم لطفی شده و وجود قطه موسیقی حس میشود
غلط املایی که با یک بار دوره برطرف میشود، نیم فاصله اصلا رعایت نشده بود متاسفانه.
نقلقول:و میخکوب بر صندلی در حال بازیکردن باشید در کل نتیجه این قسمت کاملا مثبت است.فاصله و نیم فاصله نگذاشته بودین.
مقاله شما متاسفانه اصلا شناسه نداشت و این ضعف بزرگ باعث میشه خواننده اطلاعاتی رو مثل: تاریخ انتشار، پلتفرم ها، ناشر و شرکت سازنده رو اصلا ندونه.فقط دارای یک تیتر بود و بهتر بود درای چند تیتر بود، تیتر مقاله به صورت رنگی نوشته میشد بهتر بود وزیبایی خاصی را به مقاله میبخشید.در آخر مقاله بالاخره شما به یک نتیجه پایانی نرسیدید و نمره کلی این عنوان رو ندادید.
نقلقول:دوستان عزیز برای غلط هایی مثل خانهای باید بگم مشکل من نیست من این ها رو کاملا درست می نویسم اما انگار به طور خودکار اینطوری نوشته میشنخیر دوست عزیز شما اگر مقالتون رو داخل انجمن بنویسید و اگر هم مقالتون زیاد بود، میتونین به صورت پیش نویس ذخیره کنید تا بعد که کاملش کردین و بعد ارسال کنید این مشکلات به وجود نمیاد.
درکل خسته نباشید منتظر مقالههای بعدی شما هستیم.
درود بر شما دوست عزیز نیم فاصله ها رو مشکل از انجمن هست من به آقا کسرا هم گزارش می کنم اتفاقا بحث من با سجاد محمدی همین بود و ایشون گفت دلخواهی و موردی نداره
برای شناسه هم من از روی نقد و بررسی های سایت الگو برداری کردم و اون جا هم به این نکات ذکر نشده بود
در آخر هم بگم بنده هنوز یک نویسنده مبتدی هستم و خودمو در حدی نمی دونم که به عناوین نمره بدم فقط به نکات مثبت و منفی اشاره می کنم
تشکر بابت خوندن مقاله و نظر دادن
موفق باشید