03-14-2016, 02:25 PM
(آخرین ویرایش: 03-14-2016, 02:30 PM، توسط Devil Prince.)
(03-14-2016, 01:16 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: با سلام...
بسیار عالی. به هیچ وجه انتظار نداشتم این بازی به این اندازه جذاب طراحی شده باشه. به هر حال با خوندن مقاله غافل گیر شدم و چیزی نبود که خودم فکر میکردم. در کل نقد بسیار جذابی بود و چندان جای ایراد گرفتن هم نداشت. فقط به دو مورد اشاره میکنم و تمام. البته مواردی که ذکر میکنم خطای سهوی هستن و ایراد بزرگی محسوب نمیشن:
نقلقول: اگر در Firewatch فقط صدای کاراکتر ها راوی داستان بود، اینجا بازی، گیمرها را از Firewatch هم محدودتر کردهاستنظر شخصی: بنظرم توی نقد بازی ها بهتره تا حد امکان اونهارو با سایر بازیها، مقایسه نکنیم. ممکنه کسی بازی FireWatch رو انجام نداده باشه و در نتیجه مقایسهی ایندو هم براش مقهومی نداره. البته گفتن اینگونه مشکلات تنها برای افزایش کیفیت مقاله هست و قطعا ارزش کلی اون رو کاهش نمیده.
(نظر شخصی: بنظرم گذاشتن ویرگول بعد از "اینجا گیمر" هم چندان لزومی نداره. البته بنده اینطور احساس کردم و شاید هم کاربرد درستی داشته باشه. به هر حال جمله از حالت روون خودش خارج شده. دلیل اینکه اینو داخل پرانتز هم گذاشتم همینه. اگه توضیحی در اینباره دارید بگید تا ماهم به قول خودتون آپدیت کنیم)
بعضی جاها هم نیم فاصله رعایت نشده بود. البته قبلا گفته بودید(در نقد FireWatch) کاربرد نیم فاصله بخاطر شرایط کلی انجمن چندان واجب نیست اما اینکه یه جاهایی رعایت بشه و یه جاهایی نه، چندان وجههی خوبی نداره. نمونش هم :
نقلقول: انتخاب کلمات به قدری بهجا و حرفهای است که منظور تک تک جملات به روشنی روز منتقل می شود![]()
در کل خیلی لذت بردیم و جای تشکر داره که وقتتون رو برای نوشتن این مقاله با این سطح کیفیت گذاشتید. مثل همیشه عالی بود...
موفق باشید
ممنون. خوسحالم که پسندیدی
خوبه که ایرادات متن گفته بشه تا مشکلات مقاله رو حل کنیم و از مقالات بعد، دقتمون رو بیشتر کنیم. من خوشم میاد که میای ایرادات مقالات انجمن رو ذکر می کنی. فقط دقت کن که بهتره از هر مشکل یک مثال بزنی و دیگه مثال هارو ادامه ندی، چون اون موقع بوی تحقیر به مشام می رسه (خواسته یا ناخواسته. حتی اگه مراد دلت چیز دیگه ای بوده باشه). البته تازگی ها این مورد رو رعایت می کنی و جای خوشحالی داره.
بخش بالا بیشتر حالت کلی داشت و به این نقد مرتبط نبود. بریم سر اصل مطلب:
1- سجاد جان من اصلا مقایسه نکردم! یک اشاره ی فوق کوچیک فقط برای روشن تر کردن قضیه. حتی دوستانی که بازی رو تجربه نکردند هم در نظر گرفتم و گفتم: "اگر در Firewatch فقط صدای کاراکتر ها راوی داستان بود، اینجا بازی، گیمرها را از Firewatch هم محدودتر کردهاست"
یعنی اونایی که بازی رو تجربه نکردند، چیز خاصی رو از دست ندادند و هیچ نقطه ی گنگی در ذهنشون ایجاد نشد. درسته. انجام مقایسه در نقد و بررسی کار زیاد جالبی نیست، اما این کار من مقایسه نبود. مقایسه زمانی تو نقد مشکل ساز میشه که تمرکز و حواس خواننده رو از نقد بازی مور نظرش منحرف کنه و همش بازی رو به سبک مقایسه ای بررسی کنه.
2- من فکر می کنم جای ویرگول درسته. اگه ویرگول نباشه، ناخودآگاه "بازیِ گیمر ها" خونده میشه (البته به جای بازی، Superhot گذاشتم تا جمله مفهوم رو دقیق تر برسونه). من خودم تو بازخوانی این اشتباه رو کردم و واسه همین ویرگول گذاشتم. به هر حال یکی از اهداف ویرگول: جلوگیری از خوانده شدن کلمات جدا از هم به صورت ترکیب وصفی یا مضاف و مضاف الیه...
حالا من اینطور فکر می کنم که اونجا این مشکل رخ میداد و واسه همین گذاشتم. ! Information Uploaded
3- قضیه ی مشکل نیم فاصله و استفاده ازش که باعث بهم ریختم متن می شد، مربوط به مرورگر من بود و انجمن مشکلی نداشت (My BB منو ببخش!
). واسه همینم گفتم رعایت کنم تا دوستانی که قبلا از این مورد ایراد گرفته بودند، حالش را ببرند!
فقط چون خیلی وقته نیم فاصله رو رعایت نمی کردم، دستم عادت کرده و بعضی اوقات ناخودآگاه فقط Space می زنم و حتی تو بازخونی هم متوجهش نمیشم (ذهنم شرطی شده!) که ان شاء الله این مشکلم حل میشه به مرور زمان (Nothing is Permanent). کل متن دوباره بررسی و ویرایش شد. فکر کنم دیگه مشکل نیم فاصله نباشه. اگه بازم مشکلی دیدید، خوشحال میشم متذکر بشید عزیزان.
شما هم خسته نباشید بابت مطالعه
خوبه که ایرادات متن گفته بشه تا مشکلات مقاله رو حل کنیم و از مقالات بعد، دقتمون رو بیشتر کنیم. من خوشم میاد که میای ایرادات مقالات انجمن رو ذکر می کنی. فقط دقت کن که بهتره از هر مشکل یک مثال بزنی و دیگه مثال هارو ادامه ندی، چون اون موقع بوی تحقیر به مشام می رسه (خواسته یا ناخواسته. حتی اگه مراد دلت چیز دیگه ای بوده باشه). البته تازگی ها این مورد رو رعایت می کنی و جای خوشحالی داره.
بخش بالا بیشتر حالت کلی داشت و به این نقد مرتبط نبود. بریم سر اصل مطلب:
1- سجاد جان من اصلا مقایسه نکردم! یک اشاره ی فوق کوچیک فقط برای روشن تر کردن قضیه. حتی دوستانی که بازی رو تجربه نکردند هم در نظر گرفتم و گفتم: "اگر در Firewatch فقط صدای کاراکتر ها راوی داستان بود، اینجا بازی، گیمرها را از Firewatch هم محدودتر کردهاست"
یعنی اونایی که بازی رو تجربه نکردند، چیز خاصی رو از دست ندادند و هیچ نقطه ی گنگی در ذهنشون ایجاد نشد. درسته. انجام مقایسه در نقد و بررسی کار زیاد جالبی نیست، اما این کار من مقایسه نبود. مقایسه زمانی تو نقد مشکل ساز میشه که تمرکز و حواس خواننده رو از نقد بازی مور نظرش منحرف کنه و همش بازی رو به سبک مقایسه ای بررسی کنه.
2- من فکر می کنم جای ویرگول درسته. اگه ویرگول نباشه، ناخودآگاه "بازیِ گیمر ها" خونده میشه (البته به جای بازی، Superhot گذاشتم تا جمله مفهوم رو دقیق تر برسونه). من خودم تو بازخوانی این اشتباه رو کردم و واسه همین ویرگول گذاشتم. به هر حال یکی از اهداف ویرگول: جلوگیری از خوانده شدن کلمات جدا از هم به صورت ترکیب وصفی یا مضاف و مضاف الیه...
حالا من اینطور فکر می کنم که اونجا این مشکل رخ میداد و واسه همین گذاشتم. ! Information Uploaded
3- قضیه ی مشکل نیم فاصله و استفاده ازش که باعث بهم ریختم متن می شد، مربوط به مرورگر من بود و انجمن مشکلی نداشت (My BB منو ببخش!
.gif)
.gif)
![[تصویر: peter_popken_03.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8282410334/peter_popken_03.jpg)
!Praise Prince of Persia