03-17-2016, 04:00 PM
(آخرین ویرایش: 03-17-2016, 04:03 PM، توسط Devil Prince.)
(03-17-2016, 03:30 PM)You Never Win نوشته است: به به! داداش محمد امین!
20 سوالی اومد! خوش آمد!
20 سوالی به پایان رسید! 20 سوالت 21 تاش در مورد انیمه بود که!
- منو که میشناسی؟ آره.
- نظرت در مورد من؟ بچه ی خوبی هستی فقط دیگه داری خودتو با انیمه خفه می کنی! شبیه ژاپنی ها که شدی هیچی، بقیه هم کم کم دارن مثل خودت میشن! احساس می کنم یه مشت ژاپنی محاصرم کردن!
- نظرت در مورد مقاله هام؟ خوبه ولی باید بیشتر به نکاتی که من و بقیه میگیم دقت کنی.
- نظرت در مورد مقاله جدیدم؟ بد نبود. خیلی جای کار داشت. انیمه مگه میذاره تو مقاله بنویسی؟
- بهترین بازی عمرت؟ (این معلوم بودا!) زیادن ولی Prince of Persia گل سر سبدشونه
- بهترین شکلک؟
و
با اولی به طرف مقابل فحش هم بدی چیزی نمی تونه بهت بگه!
- بهترین مدیر؟ منو تو این پوزیشن سخت قرار نده ولی بهترین مدیر کل انجمن در حال حاضر امیره!
![]()
- بهترین استدیو بازی سازی؟ CD Project Red و Rockstar. کن لواین هم هر جا بره اون استدیو می ترکونه...
- بهترین بازی سال 2015؟ TW3
![]()
- به نظرت گوتی 2016 چی می شه؟
- بهترین دوستت تو فروم؟ زیادن. امیر، مجید، صادق و ...
- بهترین مقاله نویس گیمفا؟ ول کن بابا. گیر دادی به این سوالای خطرناک! می خوای همه رو باهام دشمن کنی؟
- بهترین بازی یوبی؟ معلومه Prince of Persia
- نظرت در مورد جنایت کار ترین کلمه تاریخ! Denuvo؟ مشکلی نیست. برابچ تو 3dm دارن روش کار می کنن! Hackers Are Unstoppable
- آیا کامویی را می شناسی؟ خیر. کچلمون کردی با این انیمه بسه ...
- نظرت در مورد او؟ عجب چیزیه!
(ندارم بابا! من حال خودمو ندارم چه برسه او!)
- انیمه دیدی اصلا؟ نه و تا صد سال سیاه هم نمی بینم. اصلا دوست ندارم سر به تن این چشم بادمومی های احمق باشه... (حالا بازیسازاش بمونن!)
- بهترین انیمه عمرت؟ دهنمو .... کردی . تو انیمه دوست نداری؛ غلام شی. غلام!
- نظرت در مورد دیویژن؟ می خواستم واسه عید بخرمش. پول هم جمع کرده بودم. سه روز مونده به انتشار نمی دونم چه مرگم شد که پولامو دادم یه دست لباس بسکتبال خریم و الان:
![]()
- نظرت در مورد یوبی؟ داره دوباره به اوج بر می گرده. امسال اگه PoP هم معرفی کنه که واسه من میشه سازنده ی سال!
خسته نباشی! نیستم!
![[تصویر: peter_popken_03.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8282410334/peter_popken_03.jpg)
!Praise Prince of Persia