امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک Assassin هستم...کیش من آدمکشیست | برترین عناوین سری Assassin's Creed
نظر دوست مقاله نویسمون متین اما من واقعا با نسخه 3 کیف کردم همه چی عالی و تمام یکسری باگ داشت اما واقعا فوق العاده بود
سیستم یار که میشد در مواقعی یار هات خبر کنی در هیچ عنوانی تکرار نشد
موقعی که به مردم میگفتی شورش کنند واقعا عالی بود (مخصوصا جاییش که فرمانده ها رو با سنگ میزدند) 
_____________________________________________________________________________________________
در نسخه روگ واقعا کیف کردم مخصوصا جاییش که یارای خودت تو رو با تیر میزنند که تازه عنوان ROGUE معنی دار میشه 
و آخرشم در شهر نیو یورک دو دسته سرباز هست یکی با لباس زرذ و یکی هم قرمز در کل عنوان عالی بود
____________________________________________________________________________________________
نسخه اول و آغازین گاهی حرف زدن ها بسیار طولانی واقعا روی مخ بود 
من خودم از تمپلار ها وحشت داشتم کشتنشون فاجعه بود
____________________________________________________________________________________________
نسخه رولیشن و برادرهود من اصلا نتونستم با داستانشون ارتباط برقرار کنم نمیدونم چرا
نسخه لیبریشن اون زنه موقعی که اون لباس های باکلاسش رو میپوشید عملا دستش برای بالا رفتن از ساختمون ها بسته بود و یکمقدار اذیت شدم اما در کل به عنوان اولین نسخه که شخصیتش یک زن بود خوب بود
نسخه دو که واقعا حالم ازش بهم میخوره چون اصلا نتونستم نصبش کنم نصبش واقعا یک چالش بود 
و نسخه یونیتی هم که اون رو قاتل باگ دار میگم افتضاحی بیش نبود البته به نظر من
و نسخه سیندیکیت هم که هنوز موفق به بازی کردنش نشدیم  Confused 

به هر حال از مقاله بسیار خوبتون ممنون 113
[تصویر:  Firewatch2-300x169.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: من یک Assassin هستم...کیش من آدمکشیست | برترین عناوین سری Assassin's Creed - توسط omidg - 03-19-2016, 02:09 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خنجری که بوی خون میدهد (نقد بازی Assassin's Creed III) NS game 18 7,204 04-11-2020, 02:22 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,570 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,271 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16
  من یک دزد دریایی بی احساس نیستم!|نقد و بررسی Assassin's Creed IV:Black Flag Hidden Shadow 5 4,190 12-02-2016, 02:23 PM
آخرین ارسال: Farhad01
  لذت ناب Assassin’s Creed با المانهای نقش آفرینی| بررسی Assassin’s Creed IV Black Flag saeed aghababaee 9 3,763 10-01-2016, 10:15 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان