امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک Assassin هستم...کیش من آدمکشیست | برترین عناوین سری Assassin's Creed
خسته نباشی سعید جان
یکی از بزرگترین اشتباهات Ubisoft بی توجهی به نسخه ی Rogue بود. این بازی می تونست بهترین داستان رو در بین کل نسخه های این بازی ارائه بده. این بازی برای اولین بار به ما جنبه های تاریک گروه Assassins رو نشون داد و از اون طرف جنبه هایی از گروه Templar رو  نشون داد که تا به حال ندیده بودیم. یعنی اومد دو گروه رو فراتر از خوب و بد یا خیر و شر نشون داد. هر گروهی دلایل خودشو داشت و از هر طرف که نگاه کنیم، می بینیم، گروه ها بیشتر خاکستری ان؛نه بد مطلق و نه خوب مطلق! یه چیزی که به شدت رئال بود. Rogue شخصیتی رو رو کرد که به شدت واقعی جلوه می کرد. یه آدم با وجدان. کسی که ناخواسته به آدم بده قصه تبدیل شده بود. به نظر من حس هم ذات پنداری که بازیباز  می تونست با این شخصیت داشته باشه، در کل سری کم نظیر بود. داستان و شخصیت به شدت قابل باور بودن و فقط به چاشنی پرداخت بیشتر و گسترده تر نیاز داشتن. واقعا حیف این پتانسیل ...
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: من یک Assassin هستم...کیش من آدمکشیست | برترین عناوین سری Assassin's Creed - توسط Devil Prince - 03-19-2016, 04:00 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خنجری که بوی خون میدهد (نقد بازی Assassin's Creed III) NS game 18 7,666 04-11-2020, 02:22 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,713 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,604 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16
  من یک دزد دریایی بی احساس نیستم!|نقد و بررسی Assassin's Creed IV:Black Flag Hidden Shadow 5 4,394 12-02-2016, 02:23 PM
آخرین ارسال: Farhad01
  لذت ناب Assassin’s Creed با المانهای نقش آفرینی| بررسی Assassin’s Creed IV Black Flag saeed aghababaee 9 4,121 10-01-2016, 10:15 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان