(03-19-2016, 07:16 PM)BadBoy4Ever نوشته است:عزیزم اول اینکه ادونچر=ماجراجویی(دیگه نمیدونم میدونی یا نه)(03-19-2016, 07:04 PM)mohireza نوشته است:(03-19-2016, 06:55 PM)BadBoy4Ever نوشته است:با اینکه قبول دارم سلیقه ها ممکنه فرق داشته باشه ولی شما حق نداری اینطوری در مورد یه کمپانی بزرگ صحبت کنی.(03-19-2016, 06:49 PM)Yves Guillemot نوشته است: یکی به من بگه سبک این بازی چیه؟
کلا تل تیل یه سبک مذخرف و ده موده رو پیش گرفته که تا 2012 خیلی خوب بود ولی الان دیگه به زور 1 مخاطبو میتونه جذب کنه
ادونچره سبکش و شدیدا هم پوسیدست این سبک
بازی های تل تیل گیمز خیلی هم زیبا هستند و با این که ممکنه داستان این بازی هم خطی باشه اما به نظرم سبک ادونچر انتخابی خیلی هم زیبا هستش و میتونه رودست خیلی از بازی ها بزنه.
پس لطفا وقتی می خوای انتقاد کنی با زبون نرم و منصفانه انتقاد کن نه با زبونی که اگه نوکش بخوره به فولاد از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنه.
من چیکار به کمپانی دارم ؟ نظرمو بخونی میبینی که مقصودم سبک کلاسیک ادونچره که تا دهه 90 محبوب ترین سبک گیم بود و الان کمترین درصد جامعه گیم (بر اساس آمار 9 درصد به این سبک گرایش دارن و کاملا نابود شده) واسه همینم اگه به متاها نگاه کنی میبینی که تل تیلی که با مانکی آیلند و واکینگ دد یه سبک جدیدی از ادونچرو آورده بود با ادامه دادن دقیقا همون آمارو آورده رو 8 درصد با بازی های مذخرفی مثه ماینکرفت استوری مود و اون گیم آو ترونز و الانم که میشون و ببینیم چه گلی میزنه به سر بتمن
نظرم مشکلی نداره از پایه درسته
اگه سبک ادونچر مسخرست آنچارتد 1،2،3 و 4 مسخرست سری tomb rider هم مسخرست، لارا کرافت هم مسخرست و یه سری دیگه هم مسخرن.
اگه این سبک مسخره بود اینهمه آدم منتظر آنچارتد 4 نبودن اگه این سبک دهمودست بازی های مثل unravel منتشر نمیشدن.