03-19-2016, 09:22 PM
(03-19-2016, 08:02 PM)BadBoy4Ever نوشته است:دقیقا هممون منتظریم تا ببینیم یه موضوع شناخته شده و یه هیروی محبوب می تونن سبک جدیدی رو در تل تیل بوجود بیارن یا خیر در هر حال من که با تمامی بازی های این کمپانی حال کردم.(03-19-2016, 07:58 PM)Devil Prince نوشته است: ِیک نکته ی مهم رو اشاره می کنم؛ بلکم هر دو طرف قانع شن.
درسته که عناوین شرکت Telltale مشمول سبک ماجراجویی میشه، ولی این دلیل نمیشه که وقتی یکی میگه من از بازی های این شرکت بدم میاد، یکی دیگه بگه: پس باید از بقیه ی بازی های ماجراجویی هم بدت بیاد.
دقت کنید که هر سبک واسه خودش زیر شاخه هایی داره. مثلا اکثر عناوین شرکت Telltale در زیر شاخه ی "اشاره و کلیک" قرار دارن. شاید من از این زیر شاخه خوشم بیاد و آقای X از زیرشاخه ی دیگه!
در ضمن Mohireza جان
یه چیزو برعکس گفتی. عناوین Telltale داستان زیبا و پیچیده و گیم پلی سطحی و ساده دارند.
دقیقا
آفرین حرف منم همینه
نقلقول: واسه همینم اگه به متاها نگاه کنی میبینی که تل تیلی که با مانکی آیلند و واکینگ دد یه سبک جدیدی از ادونچرو آورده بود با ادامه دادن دقیقا همون آمارو آورده رو 8 درصد با بازی های مذخرفی مثه ماینکرفت استوری مود و اون گیم آو ترونز و الانم که میشون و ببینیم چه گلی میزنه به سر بتمن
همه چی الان به بتمن و سرنوشت کل کمپانی بستگی داره (عین دیویژن که آبرودار یوبیسافت بود)
به شخصه شدیدا منتظرم ببینم چی میشه این بازی