امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انقلاب سفید | نقد و بررسی Tom Clancy’s The Division
خسته نباشی بابت نقد! به عنوان اولین نقدت خیلی خوبه!
و اما ایراداتشو ذکر می کنم که گرچه اولین نقدته و چنین ایراد هایی طبیعیه ولی بهتره رعایتشون کنی!
1- نقد مخلوطی از گفتاری و نوشتاری بود!
شاید مهم ترین مشکلی که برای ما ایرانی ها وجود دارد همین اتصال دائم به اینترنت باشد  که ممکنه است خیلی از افراد قید این بازی رو بزنند که با خود بگویند که چرا من در تمام طول بازی باید  نیاز به اینترنت داشته باشم؟ 
این جمله و دیگر جملات از این ایراد رنج می برند! ممکنه است؟ این فکر کنم غلط املایی باشه!
2- سعی کنید پیش از ارسال مقاله چند بار گزینه پیش نمایش ارسال رو بزنید تا اگه کلمه ای ستاره دار شد مشخص باشه و تصحیحش کنید.
3- میریم سراغ بخش گرافیک بازی ، گرافیک بازی نسبت به نمایش هایی که قبل از انتشار بازی داشته بوده است
این جمله بازم از مخلوط گفتاری و نوشتاری رنج می بره! داشته بوده است؟ این دیگه چه فعلیه؟ درست جمله:
می رویم سراغ بخش گرافیک بازی، گرافیک بازی در مقایسه با نمایش های آن و بقیه جمله!
4- برای قرار دادن علائم نگارشی اول علامت رو به کلمه مورد نظر می چسبونیم بعد فاصله می زنیم! همین جمله بالا بخش گرافیک بازی، درسته نه بخش گرافیک بازی ،
5- بعضی از فعل ها سر هم نوشته شده! صرف نظر از نوع نوشته شدنشون به نوع گفتاری! مثل جمله بالا بزام میریم که ویرایشش کردم به می رویم! ولی شما به نظرم میرویم می نوشتی که زیبا نیست! شکل صحیحش می‌رویم هست! با رعایت نیم فصله که در بعضی جاها رعایت نشده بود.
6- بعد از مقدمه فوری رفتی سر گیم پلی و ایراداتش! یه خورده برای اون جا هم مقدمه سازی کن بعد برو رو اصل کار!
7- نقدت بخش بخش نبود و یه خورده سر هم نوشتی! برای تو که تازه کاری بهتر بود هر بخش دارای تیتر جدا و توضیح جدا می بود!
8- از رنگ به هیچ وجه در مقاله استفاده نشده که بازم از زیباییش کم می کنه! بهتر بود تیتر ها و نکات مثبت و منفی دارای رنگ می بودند.
9- توضیح بعضی بخش ها مثل داستان و صداگذاری به شدت کمه! مقاله هم به همین دلیل کم شده! بهتر بود این بخش ها رو کامل توضیح می دادی و ( این نظر شخصیه ) بهتر بود اولین کار داستان رو مو به مو شرح می دادی! من خودم اول داستان یه بازی جذبم می کنه و در نقد ها هم اگه به خوبی داستانش نقد شده باشه به خوندن ادامه نقد ترغیب می شم!
بازم خسته نباشی! امیدوارم از ایراد هایی که گرفتم ناراحت نشده باشی و بگم قصدم ثابت کردن خودم نیست بگم خالی از ایرادم! شما هم گرچه مقاله اولت بود بعضی ایرادا انتظارش می رفت! امیدوارم موفق باشی.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نقد و بررسی بازی Tom Clancy’s The Division - توسط You Never Win - 03-21-2016, 04:24 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,004 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,112 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,146 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,652 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,295 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان