سلام سلام سلام به ماهان خوشگله سرور هر چی نوبه
.gif)
خیلیه خوب بریم سراغ سوالات
از اونجایی که خیلی گشادی بین سوالات فاصله میزارم و کلمه هارو بزرگ میکنم که چیزی از گشادیت کم نشه 
چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه
؟
18 سال زندگی کردم [font=Tahoma] ولی هنوز نفهمیدم اون سوراخ کوچیک روی خودکار بیک واسه چیه؟!![/font]
[font=Tahoma][font=Tahoma]یکی از سوالاتی دیگه ای که الان ذهن منو ۸بانده آسفالت کرده اینه که چرا لنز دوربین دایره هستش ولی عکسی که میگیره مربعه ؟؟؟
[/font][/font]
هر کی این معما رو حل کرد پیش من یه جایزه داره
کوچه تنگه بله
عروس قشنگه بله
دقیقا چه ربطی به هم دارن؟! با ذکر مثال و رسم شکل توضیح دهید
به کسی که داره میاد باید گفت خوش امدی؟؟؟؟
[font=Tahoma] یا به کسی که داره میره؟؟؟
[/font]
[font=Tahoma][font=Tahoma][font=Tahoma]ما که آخرش نفهمیدیم
[/font][/font][/font]
[font=Tahoma][font=BYekan, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]وقتی تنها باشی چطور سر خودت رو گرم میکنی؟ ( نگو با آب گرم وگرنه میام برات
)[/font][/font]
[font=Tahoma][font=BYekan, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]دیگه حوصله ندارم تا بعد...
[/font][/font]

.gif)
خیلیه خوب بریم سراغ سوالات

چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه

18 سال زندگی کردم [font=Tahoma] ولی هنوز نفهمیدم اون سوراخ کوچیک روی خودکار بیک واسه چیه؟!![/font]

[font=Tahoma][font=Tahoma]یکی از سوالاتی دیگه ای که الان ذهن منو ۸بانده آسفالت کرده اینه که چرا لنز دوربین دایره هستش ولی عکسی که میگیره مربعه ؟؟؟

هر کی این معما رو حل کرد پیش من یه جایزه داره
.gif)
کوچه تنگه بله
عروس قشنگه بله
دقیقا چه ربطی به هم دارن؟! با ذکر مثال و رسم شکل توضیح دهید

به کسی که داره میاد باید گفت خوش امدی؟؟؟؟
.gif)
[font=Tahoma] یا به کسی که داره میره؟؟؟
.gif)
[font=Tahoma][font=Tahoma][font=Tahoma]ما که آخرش نفهمیدیم
.gif)
[font=Tahoma][font=BYekan, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]وقتی تنها باشی چطور سر خودت رو گرم میکنی؟ ( نگو با آب گرم وگرنه میام برات

[font=Tahoma][font=BYekan, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]دیگه حوصله ندارم تا بعد...
.gif)