امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سری چهارم | محبوب ترین و منفورترین شخصیت های دنیای بازی
بسیار عالی.
در یک کلام مقاله‌ی خوبی بود. نکات نگارشی متن رو دست و پا شکسته رعایت کرده بودید، اما در همین اندازه هم بسیار عالی کار کردید. در مورد نگارش هم قبلا نکاتی رو ذکر کردم و تکرارشون جایز نیست. نمی‌دونم مقاله ترجمه شده هست یا نه ولی بنظرم وقتی در عنوان مقاله از صفت "ترین" استفاده می‌کنید، نباید تمام شخصیت‌های دنیای بازی رو مورد بررسی قرار بدید! تا به‌حال چهارمین مقاله تحت همین عنوان نوشتید، اما همچنان شخصیتی رو ندیدم که بشه پسوند "ترین" رو بهش داد. البته توی این قسمت با شخصیت‌های خوبی روبه‌رو بودیم... بنظر بنده، بهتر بود شما یک مقاله‌ی Top10 یا دو مقاله‌ی Top5 ارائه می‌دادید تا حداقل جمع بندی برای یک خواننده کار ساده‌تری بشه. سعی کنید در اینجور مقالات همیشه 10 یا نهایتا 20 شخصیت برتر رو انتخاب کنید، چراکه در غیر اینصورت فقط مقاله رو طولانی کردید و در نهایت، خواننده متوجه میشه که کل شخصیت‌های دنیای بازی، شدن جزو "محبوب‌ترین و منفورترین شخصیت‌ها"! که اصلا بینشون گزینش صورت نگرفته. مثال می‌زنم: بنظر بنده Ellie در عنوان The Last Of Us محبوب‌ترین شخصیته! بنده همین نظر رو در مورد Joel هم دارم. حالا یه سوال ازتون می‌پرسم: آیا واقعا هردوی این شخصیت‌ها میشن محبوب‌ترین؟(مثال بود) در پاسخ به آقای "مبین اجمدی" عرض کردید که قراره چهار تن از شخصیت‌های GTA رو انتخاب کنید و در قسمت بعدی به اون‌ها بپردازید، در این صورت باید بگم که شما دارین همین کارو می‌کنید و بنظر می‌رسه که قرار نیست تا انتهای مقاله، بهترین‌ها انتخاب بشن. فکر کنم منظور بنده رو متوجه شدید.
اگر دوست داشتید میتونم ایرادات مقاله رو به طور خصوصی براتون شرح بدم...
قصدم کوبوندن مقاله نیست و فقط می‌خوام با این کار ضعف‌های مقالت رو پوشش بدی، وگرنه اگه یه نگاهی به مقالات خودم هم بندازی می‌تونی چندین ایراد ازش دربیاری که همه‌ی این‌ها به دلیل کم‌تجربگی بوده و مهم‌تر از همه، بخاطر اینه که کسی اشتباهاتم رو بهم نمیگه. با گفته‌هام قصد دارم که در قسمت پنجم خواننده هارو غافل‌گیر کنید. موفق باشی شایان جان... S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سری چهارم | محبوب ترین و منفورترین شخصیت های دنیای بازی - توسط سجاد محمدی پور - 03-25-2016, 07:33 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,189 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,908 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,713 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  بازی محبوب خودتان را نقدنویسی کنید و به آن نمره دهید. White Beard 0 1,331 12-31-2018, 03:57 AM
آخرین ارسال: White Beard
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,866 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان