03-29-2016, 08:23 PM
(03-29-2016, 08:16 PM)Amir hossein 1379 نوشته است:کلن حس خوبی به دسته 2 ندارم نه اینکه خودم خیلی خوب ازشون مراقبت میکنم واسه همین میگم(03-29-2016, 08:10 PM)payamdp نوشته است:(03-29-2016, 08:02 PM)Amir hossein 1379 نوشته است:(03-29-2016, 07:52 PM)payamdp نوشته است: سلام من یه کنسول ps4 دارم فقط روش یه فیفا 16 نصبه
حالا یه بودجه ای دستم اومده میخوام 2 تا بازی بگیرم
مولتی و سینگل زیبا باشه فرقی نداره فقط قشنگ باشه بازی ارزش پول دادن داشته باشه مثل mad max نباشه رو pc گرفتم شر و ور بود
یه سوال دیگه بازیای
last of us و gta v رو بهترین قیمتی که میتونم گیر بیارم چند هست و از کجا بگیرم خوبه ؟ gta حتما اکبند باشه چون میخوام psn بگیرم انلاین بزنم
سلام انشالله همیشه پول دستتون بیاد
بهترین بازیی که می تونم بهت معرفی کنم که بخش داستانی و بخش انلاینش خوب باشه GTA V و The Division هست که هر دو خیلی زیبا هستن و باهاشون میتونی حال کنی .
قیمت GTA V اکبند بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ تومنه و قیمت دیویژن ریجن ۲ بازی ۱۹۰الی ۲۰۰ تومنه و The last of us هم شما می توانید دست دو بازی رو ۶۰-۷۰ تومن خریداری کنی . سوالی بود در خدمتیم
ی نکته رو هم بگم که بخش داستانی و بخش چند نفره The division نیاز به اتصال دائمی به اینترنت داره ولی GTA V فقط بخش انلانیش نیاز به اینترنت داره.
ممنون از راهنماییت
gta v ارزون تر نمیشه گیر اورد ؟
خب مگه مجبوری آکبند بگیری؟ برو دست دو یا اکانت ترکیبی بگیر ارزون تره .
اکانت ترکیبی : ۲۰ الی ۳۰ تومن پول اکانتش و ۲۰الی ۳۰ تومن هم نهایتن پول دیتاش که می افته ۴۰-۵۰ تومنی تقریبا و یا بیشتر .
دست دو هم قیمتش من خودم پارسال ( چند ماه پیش منظورمه ) خریدم ۹۵ تومن و همین چند روز پیش قیمت کردم دست دوشو ۱۳۵ تومن که نمیدونم چرا اینقدر گرون شده ! دیگه خود دانی
یه سوال دیگه last of us مولتی داره ؟