03-30-2016, 02:53 PM
(03-30-2016, 02:26 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: سلام بر رفیق شفیقم، آقا علیرضای گل...
دادا یه لطفی بکن و سوالارو کوتاه جواب نده و یکم توضیح بده. خب اگه آمادهای بریم که صندلی رو داغش کنیم...![]()
خب سوالای کلیشهای، خوبی؟ چطوری؟ چه گذشت؟ و این حرفارو میذاریم کنار و میریم سر اصل مطلب.
خوبی؟اره خوبم تو چطوری
چطوری؟عالی
ایام عید چه گذشت؟به سرعت گذشت ولی خیلی بد هم نبود
نظرت دربارهی قلدر های مجازی چیه؟ یه مشت ادم لاغرمردنی که توی فضای مجازی قدرت پیدا کردن و در دنیای واقعی هیچ قدرتی ندارن
موضوع جدیدترین مقالت چیه؟ادامه 101 بازی هست
اون مقاله 101تاییه چی شد؟ ادامه داره یا تموم شد؟ادامه که داره ولی یه مدتی حوصلم نکشید ولی قول میدم ادامش رو هرچه زود تر به دستتون برسونم
اگه جای کوجیما بودی چیکار میکردی؟سعی میکردم چپتر3 رو بدم بیرون
تاحالا به سرت زده بازی بسازی؟بنده کلا یکی از رویاهام همینه ولی وقتی اوضاع رو تو ایران میبینم پشیمون میشم
بنظرت به هم بخندیم یا باهم بخندیم؟ چزا؟بنده با هردو موافقم دلیل خاصی هم نداره
طنز مینویسی؟ اصن در گذشته طنز نوشتی؟یکی از کارهایی که هیچ استعدادی درش ندارم طنز نوشتنه
کتاب نوشتی؟ اگه آره چه موضوعی؟ (من یه دونه نوشتم با نام "کفگیر" که تو فضای مجازی هم هست فکر کنم)چندین بار در طول زندگیم استارت کتابهایی رو زدم ولی هیچکدوم رو به پایان نرسوندم
نام کاربریت تو سایت گیمفارو بگو: والا خیلی وقت هست که در سایت فعالیتی ندارم ولی نام کاربریم spidergoblin هست
نظرت در مورد آواتار بنده:الی معروف هست
نظرت در مورد این شکلک:یه عقب موندگی خاصی تو چشاش هست
![]()
بهترین خوانندهی درونمرزی و برونمرزی کدومه؟کلا دنبال اهنگ نیستم زیاد ولی ایرانی شادمهر عقیلی و خارجی هم که کسی رو مدنظر ندارم![]()
نظرت در مورد Uncharted 4:خیلیا میگن شاهکار میشه ولی منتظر اون روزی هستم که متاش زیر 50 بیاد
اگه قوانین انجمن وجود نداشت، چه پستهایی رو ایجاد میکردی؟اگه بخوام اینجا بگم بن میشم
نظرت در مورد کاربران فعال چیه؟ تا حالا سعی کردی به جمع فعالان بپیوندی؟دوتاشون از رفیقای خودم هستن یکی شما و دیگری برادر ynw که بچه های باحالی هستن. نه تا حالا سعی نکردم جزشون باشم
بنظرت فرق میون تگ فعال و کاربر معمولی چیه؟ اصن فرقی داره؟فرق خاصی ندارن فقط برای دلخوشی داده میشهولی بیشوخی تاحالا فرق خاصی ندیدم
بهترین تفریحت چیه؟کتاب خوندن، کمیک،گیم،ورزش
به چه چیزی شدیدا علاقه داری؟رمانهای علمی تخیلی
بنظرت اول مرغ بوده یا ***** مرغ؟ هیچکدوم اول شترمرغ بوده
خب میریم سراغ طرح جدیدی که تو سوالات پیاده کردم: توجه داشته باش که پاسخ سوالات زیر رو فقط با شکلک بیان کن:
_ وقتی که تو دارک سولز داری با یه باسفایت میجنگی و از جفتتون فقط یه ذره جون باقی مونده و هر کدومتون با یه ضربه نابود میشید:![]()
![]()
_ وقتی که با یه باگ تو یه بازی میمیری:![]()
![]()
_ وقتی که با مرگ یه کرکتر تو یه بازی خیلی ناراحت میشی:![]()
![]()
_ وقتی که فریم به شدت افت میکنه:![]()
_ وقتی که نسخهی جدید بازی مورد علاقهت چیز خوبی از آب در نمیاد:![]()
دادا فعلا همین سوالا به ذهنم رسید... با فاز دوم سوالات باز خواهم گشتبرگرد منتظرم
![[تصویر: o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]](http://uupload.ir/files/o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_band_by_luckypuppyzero-d9uovrt.jpg)