04-29-2016, 07:56 PM
(آخرین ویرایش: 04-29-2016, 07:56 PM، توسط Marcus Holloway.)
(04-29-2016, 01:21 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:سلام مرسی(04-29-2016, 10:35 AM)dark raider نوشته است: سلام
به بازی میخوام که بدردم بخوره
تو سبک مخفی کاری خیلی حرفه ایم ادونچر نقش افرینی یا اکشن نقش افرینی هم خوشم میاد
و کل سری های اساسین وکال اف دیوتی رو بازی کردم واچ داگز جی تی ای شادو اف موردور
متال گیر فال اوت ویچر 3 سینتس رو و خیلی از بازیای دیگرو هم بازی کردم
سیستمم هم اینه یه بازیی بگید به سیستمم بخوره
درود
بهترین عناوین مخفی رو براتون نام می برم.
کل سری هیتمن مخفی کاری هست؛ ول یپیشنهاد میشه نسخه جدید رو بگیرید که به صورت اپیزود هست و تجربه عالی مخفی کاری رو به شما هدیه میده، مطمئنا لذت خواهید برد.
Dishonored که دیگه فوق العادست و شما می تونید از دو راه برای مقابله با دشمن استفاده کنید، یکی مخفی کاریه نابه که محشره و خودم تا آخر رفتم و یکیشم اینه که بدون مخفی کاری برید، یعنی همینطوری برید جلو و آدم بکشید پیشنهاد می کنم این ی*****و حداقل از دست ندید.
Thief خودم تجربه نکردم؛ولی تا اونجایی که می دونم، دوستان می گن فوق العادست و شما می تونید دربارش تحقیق کنید؛ ولی اینم همونطور که از اسمش معلومه خوراک مخفی کاری هست.
اونوقت رو سیستم من با حالت نرمال یا های اجرا میشه یا لگ داره؟
(04-29-2016, 01:21 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:سلام مرسی(04-29-2016, 10:35 AM)dark raider نوشته است: سلام
به بازی میخوام که بدردم بخوره
تو سبک مخفی کاری خیلی حرفه ایم ادونچر نقش افرینی یا اکشن نقش افرینی هم خوشم میاد
و کل سری های اساسین وکال اف دیوتی رو بازی کردم واچ داگز جی تی ای شادو اف موردور
متال گیر فال اوت ویچر 3 سینتس رو و خیلی از بازیای دیگرو هم بازی کردم
سیستمم هم اینه یه بازیی بگید به سیستمم بخوره
درود
بهترین عناوین مخفی رو براتون نام می برم.
کل سری هیتمن مخفی کاری هست؛ ول یپیشنهاد میشه نسخه جدید رو بگیرید که به صورت اپیزود هست و تجربه عالی مخفی کاری رو به شما هدیه میده، مطمئنا لذت خواهید برد.
Dishonored که دیگه فوق العادست و شما می تونید از دو راه برای مقابله با دشمن استفاده کنید، یکی مخفی کاریه نابه که محشره و خودم تا آخر رفتم و یکیشم اینه که بدون مخفی کاری برید، یعنی همینطوری برید جلو و آدم بکشید پیشنهاد می کنم این ی*****و حداقل از دست ندید.
Thief خودم تجربه نکردم؛ولی تا اونجایی که می دونم، دوستان می گن فوق العادست و شما می تونید دربارش تحقیق کنید؛ ولی اینم همونطور که از اسمش معلومه خوراک مخفی کاری هست.
اونوقت رو سیستم من با حالت نرمال یا های اجرا میشه یا لگ داره؟
![[تصویر: photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8351683592/photo_2019_02_09_09_12_52.jpg)