05-01-2016, 08:37 PM
Ratatouille (موش سرآشپز)
ببخشید طولانیه، ولی ارزش خوندن رو داره.
ایگو (منتقد) :
از جهات زیادی کار یک منتقد خیلی آسونه، ما زیاد ریسک نمیکنیم؛ ولی در عین حال از جایگاه بالاتر خودمون، نسبت به کسانی که کارشون و خودشون رو وقف داوری ما میکنند لذت میبریم؛ ما در جهت نقد منفی تلاش میکنیم که نوشتن و خوندنش لذت بخشه، ولی حقیقت تلخی که ما منتقدان باید باهاش روبهرو بشیم، ذات بزرگ چیزهاست؛ آشغال های پیش پا افتاده، حتی ممکنه از نقد ما که به اونا اختصاص داده شده پر معناتر باشن، ولی زمانهای هست که یک منتقد به معنای واقعی رسیک میکنه، و اون ریسک در کشف چیزهای جدید و دفاع از اونهاست؛ دنیا اغلب با استعداد های جدید و ابداعات تازه نامهربانانه برخورد میکنه، جدیدها نیاز به دوست دارن؛ دیشب من چیزتازهیی رو تجربه کردم، یه غذای فوقالعاده از یک منبع کاملا غیر منتظره، گفتن اینکه هم غذا هم پزندهش پیش فرض های من، در مورد آشپزی خوب رو به چالش کشیدن یه دست کم گرفتن علنیه؛ اونا منو تا اعماق وجودم تحت تاثیر قرار دادن؛ در گذشته من بطور علنی کتاب سرآشپز "گوستیو" هرکسی میتونه آشپزی کنه رو، تحقیر کردم و به باد احانت گرفتم، ولی الان تازه درک میکنم که معنای منظورش رو به معنای واقعی فهمیدم؛ نه تنها هرکس میتونه هنرمند بشه، بلکه میتونه یه هنرمند بزرگ بشه، و تازه میتونه ازهرجایی باشه؛ تصور این سخته که آشپزهای بهتری نسبت به آشپزهای فعلی رستورانت گوسیتو، که در نظر منِ منتقد، بهترین سرآشپز فرانسهست، بشه پیداکرد؛ من به زودی به امید غذایاهای بیشتر به گوستیو برخواهم گشت.
بهترین متنی که تاحالا شنیده بودم.
ببخشید طولانیه، ولی ارزش خوندن رو داره.
ایگو (منتقد) :
از جهات زیادی کار یک منتقد خیلی آسونه، ما زیاد ریسک نمیکنیم؛ ولی در عین حال از جایگاه بالاتر خودمون، نسبت به کسانی که کارشون و خودشون رو وقف داوری ما میکنند لذت میبریم؛ ما در جهت نقد منفی تلاش میکنیم که نوشتن و خوندنش لذت بخشه، ولی حقیقت تلخی که ما منتقدان باید باهاش روبهرو بشیم، ذات بزرگ چیزهاست؛ آشغال های پیش پا افتاده، حتی ممکنه از نقد ما که به اونا اختصاص داده شده پر معناتر باشن، ولی زمانهای هست که یک منتقد به معنای واقعی رسیک میکنه، و اون ریسک در کشف چیزهای جدید و دفاع از اونهاست؛ دنیا اغلب با استعداد های جدید و ابداعات تازه نامهربانانه برخورد میکنه، جدیدها نیاز به دوست دارن؛ دیشب من چیزتازهیی رو تجربه کردم، یه غذای فوقالعاده از یک منبع کاملا غیر منتظره، گفتن اینکه هم غذا هم پزندهش پیش فرض های من، در مورد آشپزی خوب رو به چالش کشیدن یه دست کم گرفتن علنیه؛ اونا منو تا اعماق وجودم تحت تاثیر قرار دادن؛ در گذشته من بطور علنی کتاب سرآشپز "گوستیو" هرکسی میتونه آشپزی کنه رو، تحقیر کردم و به باد احانت گرفتم، ولی الان تازه درک میکنم که معنای منظورش رو به معنای واقعی فهمیدم؛ نه تنها هرکس میتونه هنرمند بشه، بلکه میتونه یه هنرمند بزرگ بشه، و تازه میتونه ازهرجایی باشه؛ تصور این سخته که آشپزهای بهتری نسبت به آشپزهای فعلی رستورانت گوسیتو، که در نظر منِ منتقد، بهترین سرآشپز فرانسهست، بشه پیداکرد؛ من به زودی به امید غذایاهای بیشتر به گوستیو برخواهم گشت.
بهترین متنی که تاحالا شنیده بودم.