05-03-2016, 12:39 AM
(05-02-2016, 11:58 PM)A.R.A.$.H نوشته است: وقت بخیر
یه مشکل خیلی بدجور برام پیش اومده.
تا قبل رفتن مرحله Carnal Sins بازی برام راحت بود و مشکلی نداشت منتهی توی باس فایت این مرحله با ومپایر، متوجه شدم هیچ جادویی نمیشه استفاده کرد و دائم پیغام You cannot do that now رو میده. در صورتی که این یک دعوا با مشت نیست و عملا یه غول بی شاخ و دم رو داریم شکار میکنیم و باید جادو آزاد باشه!
بعد اینکه تموم شد متوجه شدم جای دیگه ای هم نمیزاره جادو استفاده کنمداخل شهر، بیرون شهر، هیولا، آدم به هیچ وجه اجازه نمیده.
حتی شمشیر هم از کار افتاده! یعنی یکجا اگر گرالت شمشیر رو درآورد که شانس روکرده به آدم و میشه مبارزه کرد اگر این کار رو نکنه باید با مشت خالی بزنی و هرچقدر دکمه شمشیرها رو بزنی عمل نمیکنه و ربطی هم به دشمن نداره چه Drowner باشه چه انسان. شمشیر هم در میاره دیگه مثل قبل قلاف نمیکنه!
حتی بیرون از Novigrad هم رفتم بازم رو هیچی کنترل ندارم. نبود کنترل روی شمشیر و جادو هم که کاملا واضحه عمرا بشه این بازی رو پیش برد!
باگه؟ اگر واقعا باگ باشه دیگه خیلی رسوا هستش این بازیفرو رفتن آدم تو در دیوار و هوش مصنوعی و همه چی به کنار ... این دیگه چه دردسریه آخه.
توصیه پیشنهاد ... چیکار کنم؟
وقت شما هم بخیر.
حقیقت این اتفاق یه برای من در مواجهه با یه Earth elemental رخ داد. سریع یه سیو از عقب تر رو لود کردم و مشکل حل شد.
شما یه سیو از قبل رو لود کن ببین اونجا هم همینه؟ اگه کلا اینطور شده باشه یه راه حل برای نسخهی PC وجود داره. از سایت nexusmods، ماد console enabler رو دانلود کنید و داخل کنسول تایپ کنید: ULTRAFIX
اگر با کنسول بازی میکنید چند تا راه حل ارائه دادن کاربرا:
سوار اسب بشین و از ساین ها استفاده کنید، بعد پیاده شید و بینشون سوییچ کنید.
یک بمب دایمریتیوم پرتاب کنید.
عجیبه ولی جواب داده
.gif)
![[تصویر: j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg]](http://uupload.ir/files/j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg)