05-10-2016, 10:33 AM
(05-10-2016, 07:47 AM)Scarecrow110 نوشته است: سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اونم این که بعد از نصب ۳ تا آپدیت این بازی(البته منظورم بدون نصب دی ال سی جدید و در نسخه ی اولیه ی بازی هست)بازم یه سری مشکلات گرافیکی هست مثلا بعضی از فیلم ها تو بازی به شکل پیکسل پیکسل هست و عملا هیچ تصویری رو نمیشه تشخیص داد و از همه بدتر اینکه موقع بازی نمیتونم به جز ۲تا اسلحه ای که دارم از اسلحه ی دیگه ای استفاده کنم.یعنی اصلحه ی دشمنام رو که رو زمین افتاده نمیشه ورداشت.لازم به ذکره که نسخه ی بازیم reloaded هست.لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز اینا مشکل بازی یست کم اطلاعی شماست. برای پیکسلی بودن بعضی فیلما باید به آپشن بروید و قسمت graphic content و آن را enable کنید.
برای برنداشتن اسلحه دشمنان هم این قابلیت خاص بازی است که اسلحه ها بر اساس هر نفر تنظیم شده اند و نمیتوان آن ها را برداشت مگر اینکه بعد از رد کردن مرحله دوم و رفتن به safehouse به بشخ آرموری رفته و در لودات ود در پایین دو جای خالی دارد اسمشان یادم نیست که روی هر کدام کلیک کنید چند چیز که میتواند آنجا بزارید را نمایش میدد باید قابلیت copycat را فعال کنید و یز از آن در لودات خود استفاده کنید تا بتوانید اسلحه دشمنان را بردارید.
موفق باشید.
only call of duty series