به نام خدا
بلاخره بازی جدید God of War در همایش E3 شرکت سونی معرفی شد.
این بازی مدت زیادی در استودیوی سانتا مونیکا شرکت سونی در دست ساخت بود. داستان این بازی در سرزمینهای یخزده اساطیر اسکاندیناوی روی میدهد. نکته جالب آن است که Kratos پیرتر شده و اکنون از یک پسر بچه مراقبت میکند و در حال آموزش او برای تبدیل پسر بچه به یک جنگجو است. بازی جدید God Of War صرفا با همین نام شناخته میشود و God Of War ۴ نیست. کوری بارلوگ که به عنوان کارگردان God Of War شناخته میشود، اطلاعاتی را در رابطه با این بازی منتشر کرده که جمع بندی آن بدین شرح است:
این بازی مدت زیادی در استودیوی سانتا مونیکا شرکت سونی در دست ساخت بود. داستان این بازی در سرزمینهای یخزده اساطیر اسکاندیناوی روی میدهد. نکته جالب آن است که Kratos پیرتر شده و اکنون از یک پسر بچه مراقبت میکند و در حال آموزش او برای تبدیل پسر بچه به یک جنگجو است. بازی جدید God Of War صرفا با همین نام شناخته میشود و God Of War ۴ نیست. کوری بارلوگ که به عنوان کارگردان God Of War شناخته میشود، اطلاعاتی را در رابطه با این بازی منتشر کرده که جمع بندی آن بدین شرح است:
- گیمپلی سبک و سیاقی جدید به خود گرفته است اما داستان این بار با افسانههای اسکاندیناوی ادامه مییابد.
- بازیکن در کل طول بازی، در نقش Kratos خواهد بود.
- وقایع داستانی این عنوان در چندین سال بعد از پایان God of War 3 جریان دارد.
- این بازی نسبت به عناوین قبلی دارای کنترلهای بسیار راحتتری است.
- میزان دسترسی مانند بازیهای قبلی است اما گیمپلی کاملا متفاوت میباشد.
- این یک بازی بزرگ است اما جهان باز نیست.
- در آینده اطلاعات بیشتری پیرامون شخصیتهای بازی منتشر خواهد شد.
- این بازی گفته شده که “به زودی” عرضه خواهد شد اما چنین اتفاقی امسال نخواهد افتاد.
- صحنههای کلید زنی به مانند بازیهای قبلی نیستند.
نقلقول: من هماکنون کاملا مطمئن نیستم ولی در دمو نرخ فریم بازی ۳۰ بود و این چیزی است که در بازی نهایی هدفمان است.صحنههایی که از God of War در E3 نشان داده شد بسیار خوب بودند اما بازی هنوز در حین توسعه است و محصول نهایی میتواند متفاوت باشد.
ترنس سی کارسون، صداپیشه اصلی کریتوس، تایید کرد دیگر قرار نیست صدای او را به عنوان شخصیت نمادین بشنوید.
ترنس در صفحه توئیتر خود گفت:
کریستوفر جاج، بازیگر فیلم Stargate SG-1، تایید کرد که او صداپیشگی کریتوس را در نسخه جدید God of War بر عهده دارد.
ترنس در صفحه توئیتر خود گفت:
نقلقول: اگر میخواهید بدانید که من در نسخه جدید God of War کریتوس را صداپیشگی میکنم یا خیر، باید بگویم که من دیگر صداپیشه این شخصیت نیستم. سونی در یک جهت جدید قدم برداشت. بگذارید بدانند چه فکری در این رابطه میکنید!علاوه بر God of War، ترنس در بازیهای دیگری هم که کریتوس در آنها حضور داشته، صداپیشگی او را کرده که این بازیها شامل PlayStation All-Stars Battle Royale و Mortal Kombat میشود. جدیدترین نسخه از God of War، اولین عنوانی خواهد بود که کریتوس در آن حضور دارد اما ترنس صداپیشگی او را بر عهده ندارد.
کریستوفر جاج، بازیگر فیلم Stargate SG-1، تایید کرد که او صداپیشگی کریتوس را در نسخه جدید God of War بر عهده دارد.
تصاویر منتشر شده از بازی به همراه لوگو و باکس آرت
اولین نمایش گیمپلی در مراسم E3 2016