06-22-2016, 09:10 PM
(آخرین ویرایش: 06-22-2016, 09:13 PM، توسط Punished Snake.)
اول که اومدم مقاله رو باز کردم خوشحال شدم که طول و اندازهش مناسبه و قرار نیست توش زیادهگویی ببینم، ولی وقتی کامل خوندم فهمیدم تقریبا جز یکی دوتا بند بیشترش زیادهگویی بود. یعنی انگار شما میخواستی با واژهها بازی کنی تا سریعتر یکم متنت حجمش بره بالا و آخرش هم ناقض بیای با یه نتیجهگیری دفتر رو ببندی.
چرا میگم این متن داره مغلطه میکنه و زیادهگویی؟ چون که شما پیشنمایش رو با چیز دیگهای اشتباه گرفتی. پیشنمایش که در واقع همون Hands-on خارجیهاست به این شیوه نوشته نمیشه. در واقع تجربهی اون منتقد از بازی هست که سازنده بهش اجازه داده قسمتی از بازیش رو تجربه کنه. اکثر پیشنمایشها همینطوره و حاصل تجربهی اون منتقد از بازی ریلیز نشده هست. ولی چون داخل ایران این فرصت وجود نداره مییایم از اطلاعات منابع مختلف که اخبار بازی رو پوشش دادن و تجربه کردن استفاده میکنیم که انگار شما این کار رو نکردی. بیشتر اومدی برداشت خودت رو از تریلرها انجام دادی و این برداشت از تریلرها رو حالا داری ازش زیادهگویی میکنی. در واقع پیشنمایش داره از چیزی که همه میدونن و دیدن حرف میزنه. تا اواسط پیشنمایش من فقط تعریف اکوسیستم میبینم و هندونه گذاشتن زیر بغل گوریلا گیمز و بخش از همه تکراریتر یعنی تعریف اتفاقات رخ داده تو تریلر E3. که همهی اینها رو دیدیم. من همهش متن رو ادامه میدادم به امید اینکه یه نقلقولی از سازنده یا اطلاعات جدید ببینم ولی اینطور نبود. در واقع با اصولی که تو منابع معتبر خارجی میبینم این پیشنمایش فاصله زیاد داره.پیشاپیش از رکگویی زیادم و عدم تعریف عذر میخوام. قصد مایوس کردن ندارم. به امید پیشرفت بیشتر.