امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رنگین‌کمان آخرالزمانی | پیش نمایش عنوان Horizon: Zero Dawn
اول که اومدم مقاله رو باز کردم خوشحال شدم که طول و اندازه‌ش مناسبه و قرار نیست توش زیاده‌گویی ببینم، ولی وقتی کامل خوندم فهمیدم تقریبا جز یکی دوتا بند بیش‌ترش زیاده‌گویی بود. یعنی انگار شما می‌خواستی با واژه‌ها بازی کنی تا سریع‌تر یکم متنت حجمش بره بالا و آخرش هم ناقض بیای با یه نتیجه‌گیری دفتر رو ببندی.
چرا می‌گم این متن داره مغلطه می‌کنه و زیاده‌گویی؟ چون که شما پیش‌نمایش رو با چیز دیگه‌ای اشتباه گرفتی. پیش‌نمایش که در واقع همون Hands-on خارجی‌هاست به این شیوه نوشته نمی‌شه. در واقع تجربه‌ی اون منتقد از بازی هست که سازنده بهش اجازه داده قسمتی از بازی‌ش رو تجربه کنه. اکثر پیش‌نمایش‌ها همین‌طوره و حاصل تجربه‌ی اون منتقد از بازی ریلیز نشده هست. ولی چون داخل ایران این فرصت وجود نداره می‌یایم از اطلاعات منابع مختلف که اخبار بازی رو پوشش دادن و تجربه کردن استفاده می‌کنیم که انگار شما این کار رو نکردی. بیش‌تر اومدی برداشت خودت رو از تریلرها انجام دادی و این برداشت از تریلرها رو حالا داری ازش زیاده‌گویی می‌کنی. در واقع پیش‌نمایش داره از چیزی که همه می‌دونن و دیدن حرف می‌زنه. تا اواسط پیش‌نمایش من فقط تعریف اکوسیستم می‌بینم و هندونه گذاشتن زیر بغل گوریلا گیمز و بخش از همه تکراری‌تر یعنی تعریف اتفاقات رخ داده  تو تریلر E3. که همه‌ی این‌ها رو دیدیم. من همه‌ش متن رو ادامه می‌دادم به امید اینکه یه نقل‌قولی از سازنده یا اطلاعات جدید ببینم ولی این‌طور نبود. در واقع با اصولی که تو منابع معتبر خارجی می‌بینم این پیش‌نمایش فاصله زیاد داره.

پیشاپیش از رک‌گویی زیادم و عدم تعریف عذر می‌خوام. قصد مایوس کردن ندارم. به امید پیشرفت بیش‌تر.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رنگین‌کمان آخرالزمانی | پیش نمایش عنوان Horizon: Zero Dawn - توسط Punished Snake - 06-22-2016, 09:10 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,629 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,548 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,855 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow
  آفریقای وحشی با چاشنی زامبی:نقد وبررسی عنوان Resident Evil5 S.T.A.R.S 9 4,704 10-21-2016, 08:05 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  بازگشت گناهکارانِ بی‌گناه | پیش‌نمایش بازی Persona 5 BadBoyNeverDie 3 2,437 10-21-2016, 07:50 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان