06-23-2016, 01:31 PM
کوری بارلوگ، کارگردان بازی God of War میگوید که ایده Kratos جدید از نمایشنامه لغو شده سریال تلویزیونی Star Wars گرفته شده است. نسخه جدید بازی God of War در مسیر غیر منتظرهای پا گذاشته است و کارگردان این بازی آن را نمونهای از گسترش داستان یک بازی ویدئویی با استفاده از دیدگاههای غنیتر میداند و اعلام میدارد که ایده Kratos جدید از متن نمایشنامه سریال Star Wars گرفته شده است. او گفت:
نقلقول:سپس بالروگ این ایده که حتی یک انسان بدذات نیز میتواند دلسوز باشد را در شخصیت Kratos رشد میدهد. او گفت:زمانی که در لوکاس فیلم کار میکردم اجازه داشتم که متن نمایشنامه سریال لغو شده Star Wars را بخوانم و آن بینظیرترین چیزی بود که تا آن زمان تجربه کرده بودم. آنها امپراطوری را دلسوزانه ساختند که توسط یک زن بیرحم نابود شد. آن زن یک گانگستر پست بود و آن امپراطوری را نابود کرد. زمانیکه آن را می خواندم، تقریبا گریه میکردم.
نقلقول:بازی جدید God of War هم اکنون برای پلیاستیشن۴ در دست ساخت است.ایده اولیه این بود که شانس دوبارهای به Kratos بدهیم تا یک پدر باشد. زمانیکه این ایده را مطرح کردم مردم به من نگاه کردند و گفتند که دارید در مورد چهچیزی حرف میزنید؟ اما کمی بیشتر به آن فکر کنید، او (Kratos) چگونه با این موضوع برخورد میکند؟ خودخواهانه خواهد بود که بگویید Kratos میخواهد رستگار شود. Kratos شخصیتی خودخواه، پیر و بدون هدف است و این ایده منجر به تغییر و تحرک او میشود. او نیاز به تغییر دارد اما تغییر به معنی تکرار اشتباهاتی نیست که در گذشته مرتکب شده است.