07-04-2016, 11:22 AM
(07-04-2016, 07:26 AM)almasgame.com نوشته است:با سلام.(07-04-2016, 03:28 AM)mine-of-games نوشته است:(07-04-2016, 01:06 AM)ERFAN RP نوشته است:(07-03-2016, 07:47 PM)mine-of-games نوشته است: سلام رفقا...
لطفا من رو در امر خرید کنسول کمک کنید
موندم ایکسباکس وان بگیرم یا پی اس 4 یا پی اس 3
قیمت های بازی xone v ps4 خیلی گرونه و من اصلا ا به حال هیچ بازی رو انجام ندادم و میترسم اگه برم نسل 8 بگیرم ورشکست 8D
فقط Farcry3 v cod 4ta9 v batman v hitman v pes v gta 4 رو پلی دادم رو pc دیگه پیسیم نکشید بقیه باز ی هارو انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
در ضمن ایکس باکس هک شده؟
اگه هک شده بازی هاش الان چنده
ممنون با پاسخ گویی سریعتون!!!
جواب بدید سریع لطفاااااااااااااااااا
سلام، اول از همه هیچکدوم از کنسولها هنوز هک نشدهاند، ولی برای PS4 یک روشی هست به نام اکانت ترکیبی که خودم پیشنهاد نمیکنم. بهتره یک نگاهی به این مقاله دوستمون [b]Be the story [/b]بندازید:
نگاهی کوتاه بر اکانت های ترکیبی PS4
اگر واقعا میخوایید یک تجربه خوب رو برای چندسال داشته باشید، بهتره یا صبر کنید برای نسخه جدید کنسولها(فرقی نمیکنه کدومشون، تنها تفاوت انها توی انحصاری هاست!) یا برید سمت بستن یک کیس تا چند سال مشکلات کنسول رو نداشته باشید و هم بازی هارو ارزون تر بخرید و تجربه کنید(حتی اگر بخوایید اوریجینال هم بازی بخرید روی PC ارزونتر درمیاد!) اگر فقط قصد خرید کنسول دارید، بهتره کمی صبر داشته باشید تا اواخر تابستون تا خبرهای جدیدتری از کنسولهای جدید بشنویم.
داداش همونطور که گفتم من هیچ بازی رو تا به حال انجام ندادم حتی بازی های نسل هفت و قصد دارم توی تابستون بازی کنم بازی های نسل هفت رو
خیلی بازی زیبا واسه نسل هفت هست
شما اصلا هیچ اشاره ای به این موضوع نکردی که نسل هفت بگیرم و کدومش بهتره!!
فعلا قصد دارم یدونه ps3 sslim 120 ya 320 gb بگیرم
نظرتون چیه؟
خريد كنسول نسل ٧ كار عاقلانه اي نيست چون هيچ بازي براشون منتشر نميشه بنظر من بهترين گزينه پي سي هست هم ميتونيد بازي هايي كه نسل قبل منتشر شدن رو بازي كنيد و هم بازي هايي كه توي اين نسل منتشر شدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز بنده هم همین نظر رو دارم.
نگاه کنید سال قبل بود فکر کنم که بازی Watch Dogs برای پلتفرم های PS3,PS4,PC,XBOXONE,XBOX360 اومد اما اواخر تابستان بازی Watch Dogs 2 برای فقط برای پلتفرم های PC,PS4,XBOXONE میاد.
این یعنی اینکه دیگه کنسول های نسل هفتم کلا از رده دیگه خارج شدن و کمتر بازی براشون(در ضمن فکر کنم انحصاری ها هم دیگه برای نسل هفت بیان)میاد.
اما اگر کامپیوتر رو نگاه کنید میبینید حتی از قبل سال 2000 هم براش بازی میاد به علاوه اینکه در همون نظر بالا گفته شد که شما میتونید روی کامپیوتر هم بازی های نسل های قبل و هم بازی های نسل های جدید رو اجرا کنید و تازه سری بازی های استراتژیک توتال وار هم فقط برای کامپیوتر میاد.
و شما هم که میگید فعلا نمیتونید پول بازی های گرون قیمت PS4 و XBOXONE رو بدید پیشنهاد میشه یکم پولتون رو جمع کنید و یه سیستم جدید بخرید.
البته خوب فکر کنم بشه برای PS4 و XBOXONE بازی رو کرایه یا اجاره کرد امّا بدرد نمیخوره.
موفق باشید.